counter

Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στην Ιωάννα Τούνη και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον ερχομό του γιου τους

Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στην Ιωάννα Τούνη και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον ερχομό του γιου τους
Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στην Ιωάννα Τούνη και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον ερχομό του γιου τους

Το πρώτο τους παιδάκι υποδέχθηκαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως έκαναν γνωστό μέσα από τα social media το πρωί της Τρίτης 10/01.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του και σημείωσε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά είναι super δυνατή».

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους

Κατερίνα Καινούργιου – Οι ευχές στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το ευχάριστο γεγονός σχολιάστηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με την Κατερίνα Καινούργιου να εύχεται στο ζευγάρι για τον ερχομό του μωρού του.

«Να σας ζήσει! Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν λίγες ώρες έγιναν γονείς. Με το καλό. Γερό και καλότυχο ρε παιδιά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε:

«Μέχρι και εγώ χθες, επειδή είχα και εγώ είχα δει πως ο Δημήτρης βγήκε στη Σίσσυ και είπε πως είναι στο μαιευτήριο, είχα ανησυχήσει.  Ρώτησα μια φίλη μου αν έχει γεννήσει για την κοπέλα πιο πολύ, όχι για να το βγάλω στην εκπομπή. Είπα να μην πάρω τον Δημήτρη και αγχωθεί και είπα να πάρω την Δήμητρα Αλεξανδράκη, αλλά μετά λέει ότι μου στέλνετε για την Τούνη… Πραγματικά, όπως και εγώ υπάρχει πολύς κόσμος που δεν το κάνει για κουτσομπολιό, αλλά επειδή νοιάζεται και αγαπά την Ιωάννα. Να τους ζήσει! Θα είναι φανταστικοί γονείς. Να είναι τυχερό και καλότυχο».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Super Κατερίνα”:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR