counter

Κατερίνα Καινούργιου: "Οι δημοσιογράφοι πιέζονταν να με ρωτήσουν για τις πλαστικές"

Κατερίνα Καινούργιου: "Οι δημοσιογράφοι πιέζονταν να με ρωτήσουν για τις πλαστικές"
Κατερίνα Καινούργιου: "Οι δημοσιογράφοι πιέζονταν να με ρωτήσουν για τις πλαστικές"

Κατερίνα Καινούργιου

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα: για τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με τον οποίο θέλει να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας και για πτυχές της ζωής της για τις οποίες δεν είχε εκφραστεί σε παλαιότερες συνεντεύξεις της. Επιπρόσθετα, αποκάλυψε τα μυστικά που διατηρούν το σώμα της καλλίγραμμο.

«Ένιωθα πως ήμουν άχρηστη σε ό,τι έκανα»

Πέρασα από την φάση που ήθελα να είμαι σε όλα τέλεια, ακόμα και στην εμφάνισή μου, τίποτε δεν με ικανοποιούσε, ενώ όταν γραφόταν κάτι κακό για μένα, "τρελαινόμουν". Γι’αυτό και συμβουλεύτηκα εκείνη την περίοδο ψυχολόγο, ένιωθα πως ήμουν άχρηστη σε ό,τι έκανα. Ευτυχώς είμαι πάρα πολύ καλά τώρα πια.

«Ίσως οι δημοσιογράφοι να πιέζονταν να με ρωτήσουν για τις πλαστικές»

Υπήρξε μια περίοδος που ήμουν κρατημένη απέναντι στους δημοσιογράφους, επειδή με είχαν πολεμήσει αρκετά, ίσως και για αυτό είχε βγει αυτή η εικόνα της έπαρσης προς τα έξω για το πρόσωπό μου. Με ρωτούσαν εντελώς αδιάκριτα, για παράδειγμα, αν έχω κάνει πλαστική επέμβαση, ενώ ήταν κάτι που το είχα παραδεχτεί ή έκαναν ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή. Δεν τα βάζω με τους δημοσιογράφους, άλλωστε και εγώ έχω περάσει από την θέση τους.  Ίσως και εκείνοι να πιέζονταν να το κάνουν.

Τα μυστικά του σώματος και της διατροφής της:

Η αλήθεια είναι πως τα προηγούμενα χρόνια είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στο βάρος μου, αλλά τον τελευταίο καιρό νομίζω πως είμαι στα ιδανικά κιλά και σε πολύ καλή φόρμα. Τα μυστικά μου:σωστή διατροφή και σωματική άσκηση. Δεν ακολουθώ κάποια τυποποιημένη δίαιτα, απλά φροντίζω να κάνω μικρά και τακτικά γεύματα, αποφεύγοντας το πολύ φαγητό το βράδυ.

Το πρωινό μου περιλαμβάνει πάντα ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι και ένα τοστ,μέσα στην μέρα θα φροντίσω να φάω κάποια σνακ, όπως μπάρες δημητριακών ή ξερά φρούτα, το μεσημεριανό μου θα είναι κάποια σαλάτα (με προτίμηση την τονοσαλάτα) ενώ το βράδυ θα φροντίσω να έχω φάει πριν τις 9, αποφεύγοντας τα τηγανιτά και τους υδατάνθρακες. Καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας καταναλώνω πολύ πράσινο τσάι που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Επειδή γενικά είμαι αρκετά τεμπέλα στο θέμα της άθλησης και βαριέμαι την πολύ σκληρή γυμναστική, τελευταία έχω λατρέψει τις pilates που κάνω 3 φορές την εβδομάδα και πραγματικά είδα αποτέλεσμα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Υπήρξε περίοδος που πήρα δέκα κιλά, κυρίως λόγω ορμονικών προβλημάτων, τα οποία όμως έχασα με σωστή διατροφή και αρκετές στερήσεις οφείλω να πω, μέσα σε ένα χρόνο.  Έχω κάνει κατά καιρούς εξαντλητικές δίαιτες αλλά κατάλαβα πως δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδοτικές. 

Κατερίνα Καινούργιου

Πηγή: ΕΓΩ weekly

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR