counter

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό από τον Σταθοκωστόπουλο

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό από τον Σταθοκωστόπουλο
Κατερίνα Καινούργιου: Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό από τον Σταθοκωστόπουλο

Καινούργιου Σταθοκωστόπουλος

Σύμφωνα με το People, έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η Κατερίνα Καινούργιου δήλωνε σε συνέντευξή της στο περιοδικό πως διανύει μια περίοδο εσωστρέφειας και δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τη σχέση της. Ωστόσο, η Κατερίνα δεν επιθυμεί να μιλήσει καθόλου για τις τελευταίες εξελίξεις. Εξάλλου, είναι πολύ δύσκολο για εκείνη, καθώς με τον επιχειρηματία, εκτός από δυόμισι χρόνια σχέσης, τους συνδέει ακόμα η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλο. Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι αντιμετώπισε το καλοκαίρι μια σοβαρή κρίση, την οποία κατάφερε να ξεπεράσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του People, το ποτήρι ξεχείλισε όταν η Κατερίνα δεν κλήθηκε στο γάμο της Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου, που τελέστηκε στη Βενετία το περασμένο Σάββατο. Αισθάνθηκε προσβεβλημένη, επειδή ο επιχειρηματίας δεν πήρε θέση, κάτι περίεργο, αν σκεφτεί κανείς πως ο άνθρωπος που γνώρισε την παρουσιάστρια στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ήταν η αδελφή του, Αφροδίτη. Παρότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις των δύο γυναικών είχαν κάπως ψυχρανθεί, άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον ισχυρίζεται πως δεν είχε συμβεί κάτι τόσο σοβαρό, ώστε να μην την καλέσουν στο γάμο. Ένα γάμο που δεν έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά αποτέλεσε κοσμικό γεγονός, με βίντεο του μυστηρίου να «παίζουν» σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Άλλη μια εκδοχή που διέρρευσε από την πλευρά της Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου ήταν πως δεν ήθελε να παρευρίσκονται στο γάμο άνθρωποι των media. Πόσο, όμως, ίσχυε αυτό στην περίπτωση της Κατερίνας, καθώς δεν θα πήγαινε ως παρουσιάστρια, αλλά ως σύντροφος του αδελφού της; Από τη μεριά της, η Κατερίνα περίμενε μέχρι και την τελευταία ρουσιάστρια μάζεψε τα πράγματά της, έφυγε από τη Γλυφάδα και μετακόμισε σε διαμέρισμα που ανήκει στην οικογένειά της στην Κηφισιά. Έκτοτε δεν συναντήθηκαν ξανά και είχαν επικοινωνία μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων και ελάχιστων τηλεφωνημάτων. Σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον, η Κατερίνα αισθάνεται προσβεβλημένη και στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω, διότι θίχτηκε η αξιοπρέπειά της.

 Όσον αφορά στο ρεπορτάζ που μιλούσε για έξοδο με εφοπλιστή την προηγούμενη εβδομάδα στα νότια προάστια, κοντινό της πρόσωπο ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει ούτε υποψία για νέο άντρα στη ζωή της. Το συγκεκριμένο βράδυ συνοδευόταν από τον Χάρη Σιανίδη και στην παρέα τους ήταν ένας εφοπλιστής, με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR