counter

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει για την προσωπική της ζωή: "Είναι ψευδές το δημοσίευμα, δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά"

Πρόσφατο ρεπορτάζ Κυριακάτικης γνωστής εφημερίδας ανέφερε πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάποιο νέο φλερτ στη ζωή της.

Δείτε επίσης - Ελεονώρα Μελέτη: "Όλοι λένε "αξίζω, αξίζω" και γελάνε, αλλά μόνο εγώ κατηγορούμαι ότι ρίχνω σπόντες και καρφιά"

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του Alpha την Δευτέρα 8/5 μέσα από την εκπομπή της ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, είναι ψευδές και αερολογίες.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Και να πω και κάτι ακόμα θα μου πείτε ότι μιλάω πάλι για τον εαυτό μου κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα από την realnews… δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι είναι πάντα τόσο ευγενικοί γιατί δεν με παίρνετε ένα τηλέφωνο; Ότι είμαι σε νέα σχέση! Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά είναι ένα ψευδές δημοσίευμα και επειδή βλέπω ότι το αναπαράγουν το Σαββατοκύριακο δεν ισχύει τίποτα…. ρωτήστε εμένα που τα λέω στα ίσα δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά ναι μεν δεν θα ξαναμιλήσω έχω πει αλλά όχι να μου χρεώνετε από δω και από κει σχέσεις, δεν ξέρω καλέ ποιος είναι…. Αερολογίες» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR