counter

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε και το "αντίο"

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε και το "αντίο"
Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε και το "αντίο"

Κατερίνα Καινούργιου

Από την Χριστίνα Μόνη 

Η είδηση του χωρισμού της Κατερίνας Καινούργιου έγινε γνωστή μέσω του FTHIS.GR και από τότε η ίδια με αναρτήσεις της στα social media επιβεβαιώνει πως ο χωρισμός έχει επέλθει.

Η Κατερίνα Καινούργιου αν και επαγγελματικά έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα και έχει επικεντρωθεί εκεί, δεν παύει να μην επηρεάζεται από την τροπή που έχει πάρει η προσωπική της ζωή και να αποκαλύπτει στους ανθρώπους που την ακολουθούν την διάθεση της τον καιρό αυτό.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξημερώματα Δευτέρας 2 Νοεμβρίου δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως δεν περνάει την καλύτερη της φάση. Ο Μικρός Πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σάιντ Εξύπερυ αποτέλεσε έμπνευση για την παρουσιάστρια η οποία σχολίασε την φωτογραφία γράφοντας: «“Αντίο”, είπε η αλεπού. “Αυτό είναι το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: Δε βλέπουμε καλά, παρά με την καρδιά μας. Το ουσιαστικό είναι αόρατο για τα μάτια”. Πρίγκιπας, Le Petit Prince (1943, Ο Μικρός Πρίγκιπας) του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ».

Η συμπαράσταση ήρθε από την συνεργάτιδα της εκπομπής της, Φωτεινή Πετρόγιαννη η οποία με καρδιές της έδειξε την αγάπη της. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR