counter

Κατερίνα Καινούργιου: Η έμμεση απάντηση στον Νίκο Μουτσινά! "Βγαίνουν και λένε ότι…"

Σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε έμμεσα στον Νίκο Μουτσινά.

Να θυμίσουμε πως ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε «φρικτή» και «παλιά τηλεόραση» την εκπομπή της Κατερίνας.

«Αδελφοί μου φτάνει, φτάνει, γκώσαμε, έλεος, αρκετά! Φτάνει! Φτάνει! Φτάνει! Ρε, άκου τώρα για να το δούμε λίγο ως παρατηρητές. Σχολιάζουν η Χρύσλα και η Κατερίνα πόσες κάμερες που… αν έκανε 30% δεν θα ήταν καμία! Πήγατε γιατί δεν έκανε 30% να της πείτε ότι “δεν έκανες νούμερα, πως νιώθεις;” και να της “πείτε” κάτι που δεν είπε ποτέ τίποτα τέτοιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Τις είδαμε τις δηλώσεις της. Αν δεν είχε δει η κα. Παπίλα τις δηλώσεις και τις έλεγε ο δημοσιογράφος “η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε ότι κλέψατε”, η κοπέλα θα απαντούσε “μα δεν κλέψαμε κάτι”. Θα ξαναπήγαιναν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, θα έλεγαν πως “είπε ότι τελικά δεν έκλεψαν”. Δηλαδή καταλαβαίνεις τι γίνεται; Τελειώνετε ρε με αυτό! Είναι πάρα πολύ παλιό! Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ούτε καν παλιά. Γιατί παλιά που ήταν – έχω και εγώ δουλέψει στο Κους Κους και τα λέω από εμπειρία και όχι από καθηγητιλίκι -, τα κάναμε γιατί ήταν ξεδιάντροπα, δεν μας ένοιαζε και χαιρόμασταν. Εδώ είναι όλο καλυμμένο, ότι “πήγαμε για το ρεπορτάζ” αλλά… πήγαμε να τα κάνουμε άνω κάτω. Ντροπή», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Η έμμεση απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά

Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου επανέλαβε on air τις ίδιες ατάκες του Νίκου Μουτσινά, χωρίς όμως να κάνει καμία αναφορά στο όνομα του.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά στην απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή "Super Κατερίνα"

«Εδώ βγαίνουν και λένε ότι η εκπομπή μας είναι φρικτή και δεν απαντάμε, τι λέτε τώρα…», είπε χαρακτηριστικά όλο νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και ποιοι τα λένε είναι το θέμα…».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR