counter

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση “καρφί” στην Ζενεβιέβ Μαζαρί- “Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο…”

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση “καρφί” στην Ζενεβιέβ Μαζαρί- “Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο…”
Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση “καρφί” στην Ζενεβιέβ Μαζαρί- “Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο…”

Το πρωί της Παρασκευής η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για το GNTM και για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ενώ δεν ήθελε να κάνει αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν έκρυψε και την ενόχληση της για τα ρεπορτάζ που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

«Τα γυρίσματα πάνε μια χαρά. Με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι συγκλονιστικά. Φιλιά στην Κατερίνα, ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη σας και την αγωνία σας, είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν λέω ποτέ τίποτα μέχρι να το δείτε τον Σεπτέμβρη στις οθόνες σας, γιατί την αγαπάω αυτή την εκπομπή και θέλω οι τηλεθεατές να την δουν στην τηλεόραση και όχι να το ακούσουν από την Κατερίνα. Όσο και να σε αγαπάω Κατερίνα, δεν θα το πεις εσύ, θα το δουν τον Σεπτέμβρη. Εγώ ξέρω ότι θα βγούμε τον Σεπτέμβρη, δεν έχω ακούσει για Αύγουστο. Το έχει πει κι αυτό η Κατερίνα; Η Βίκυ Καγιά έρχεται και σας μιλάει συνέχεια. Γιατί δεν έχεις ρωτήσει τη Βίκυ; Η Βίκυ είναι αφεντικό, θα κάτσει κάποιος άλλος να απαντήσει για τη Βίκυ; Αν θέλει θα απαντήσει σε σένα, εγώ δεν απαντώ ποτέ για κάποιον άλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ.

Την δική της απάντηση μετά την προβολή του βίντεο έδωσε λίγο αργότερα και η Κατερίνα Καινούργιου.

«Την συμπαθώ όμως προσωπικά δεν με νοιάζει και καθόλου, πότε ξεκινάει το GNTM, ποιος θα είναι… Μου είναι παντελώς αδιάφορο. Επαγγελματικά, σαν εκπομπή, κάνουμε το ρεπορτάζ και μας ενδιαφέρει το ρεπορτάζ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR