counter

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανακοίνωση της “Barking Well Media” του Νίκου Κοκλώνη για το συμβάν με τον Αλέξη Κούγια

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανακοίνωση της “Barking Well Media” του Νίκου Κοκλώνη για το συμβάν με τον Αλέξη Κούγια
Κατερίνα Καινούργιου: Η ανακοίνωση της “Barking Well Media” του Νίκου Κοκλώνη για το συμβάν με τον Αλέξη Κούγια

Μια ανακοίνωση συμπαράστασης έκανε για την Κατερίνα Καινούργιου, η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη “Barking Well Media” μετά τα όσα συνέβησαν με τον Αλέξη Κούγια.

Να θυμίσουμε, πως ο γνωστός ποινοκολόγος το πρωί της Δευτέρας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι σκοπεύει να καταθέσει μηνύσεις σε όσους εμφανίζονται ως βιασθέντες από τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και σε αυτούς που έθιξαν την τιμή και την υπόληψη του ίδιου.

Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος στην ανακοίνωση του "φωτογράφιζε" την Κατερίνα Καινούργιου χωρίς όμως να την κατονομάζει. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια από την πλευρά της δε δίστασε να απαντήσει μέσα από την εκπομπή της “Ευτυχείτε”

Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας με μια νέα ανακοίνωση απάντησε πως δεν εννοούσε την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά κάποια άλλη παρουσιάστρια, ενώ από την πλευρά του και ο τηλεοπτικός σταθμός Open εξέδωσε ανακοίνωση που στήριζε την Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε την ανακοίνωση της “Barking Well Media” η οποία είναι συμπαραγωγός της εκπομπής “Ευτυχείτε”.

«Με αφορμή δηλώσεις που αναφέρονται “σε παρουσιάστρια πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής” και ως συμπαραγωγός της επιτυχημένης καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής “Ευτυχείτε”, η Barking Well Media δηλώνει την απόλυτη στήριξή της στο πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και την ικανοποίησή μας που με διευκρινιστικές δηλώσεις αποσαφηνίστηκε πως δεν αναφέρονταν στο πρόσωπό της. 

 Η Barking Well Media, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών στην ελληνική τηλεόραση, δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή της στο πρόσωπο των παρουσιαστών, δημοσιογράφων αλλά και συντελεστών των ψυχαγωγικών εκπομπών που με σεβασμό και αξιοπρέπεια, τηρώντας τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας καλύπτουν τα θέματα της επικαιρότητας με γνώμονα τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών.   

 Η Barking Well Media ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό όλων εκείνων που εργάζονται με σοβαρότητα για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού. 

 Η Barking Well Media ήταν, είναι και θα είναι απέναντι σε όλους όσοι προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να σπιλώσουν ή και να χαλιναγωγήσουν πρόσωπα και καταστάσεις».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR