counter

Κατερίνα Καινούργιου για το on air ξέσπασμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου: “Για να έρθει καλεσμένη η Ελισάβετ Σπανού ήταν ενήμερος”

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είδαμε την έκρηξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τα πειράγματα που δεχόταν κατά την διάρκεια της εκπομπής από τους συνεργάτες του.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Σπανού, που βρίσκονταν στο πλατό και κάθονταν δίπλα του ήταν παλαιότερα και σύντροφός του μοντέλου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αμήχανη και τα σχόλια να μην σταματούν. 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όμως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και με αφορμή σχόλια της Χρίσλας Γεωργακοπούλου και του Γιάννη Πουλόπουλου που θυμήθηκαν τι δήλωναν οι δυο τους παλιά για τη σχέση τους, ξέσπασε δημόσια ζητώντας να σταματήσουν, να μην γελάνε καθώς πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο παρελθόν και το μέλλον του. Μάλιστα, ξεκαθάρισε δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με τον ίδιο.

Από την πλευρά της η Ελισάβετ Σπανού δήλωσε: «Καλά κάνει και βάζει το όριό του. Όπως λέει υπάρχει παρελθόν, υπάρχει και μέλλον. Νιώθω λίγο άβολα».

H παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε ότι το κακό είναι πως είναι δημόσια πρόσωπα γι’ αυτό γίνεται αυτό και προσπαθούσε παράλληλα να ηρεμήσει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Έτσι, μετά τις διαφημίσεις η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε: «Επιστρέψαμε… καμία ένταση δεν δημιουργήθηκε όλα καλά τα λύνουμε μία χαρά εμείς εδώ δεν έχουμε τέτοια θέματα και δεν κρύβουμε και τίποτα. Για να έρθει καλεσμένη η Ελισάβετ Σπανού ήταν ενήμερος ο Δημήτρης, δεν φέραμε κάποιον έκπληξη ούτε επιβάλλουμε κάτι σε κανέναν εδώ».

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR