counter

Κατερίνα Καινούργιου για πρώην συνεργάτιδά της: “Είχα πει πως αν φύγει, θα φύγω κι εγώ. Bέβαια τώρα με βρίζει”

Με αφορμή την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη για ένα περιστατικό που έγινε ενώ βρισκόταν στο Open.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του σταθμού ήθελε να απομακρύνει από την εκπομπή της συνεργάτιδά της, με την Κατερίνα Καινούργιου να μπαίνει μπροστά και να ζητάει την παραμονή της στην εκπομπή.

Δείτε επίσης - Ανδρέας Μικρούτσικος: Ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου αν είναι έγκυος – Η απάντηση της παρουσιάστριας

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Ήμασταν στο Open, δεν θα πω ποιο είναι το πρόσωπο, η διοίκηση είχε θέμα με ένα πρόσωπο. Θεωρούσε ότι δεν αντιπροσωπεύει το ύφος της εκπομπής, του καναλιού και παίρνει πολλά χρήματα. Ήθελε να τη διώξει. Πήγαμε εγώ και ο Θέμης και δεν το διαπραγματευτήκαμε καν, ότι δεν γίνεται στα μέσα της σεζόν μία γυναίκα, ένας άνθρωπος να χάσει τη δουλειά του και θα κάνει κακό και στο κύρος της εκπομπής. Θα νομίζουν όλοι ότι ο Θέμης και εγώ έχουμε αφήσει έναν άνθρωπο χωρίς δουλειά. Η διοίκηση μας είπε ότι έχουμε όλα τα δίκια πάνω μας και τελείωσε εκεί. Μάλιστα είχα πει, πώς αν φύγει, θα φύγω και εγώ. Βέβαια αυτό το πρόσωπο τώρα βρίζει και εμένα και τον Θέμη από εδώ και από εκεί, αλλά δεν έχει να κάνει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR