counter

Κατερίνα Καινούργιου: "Για να καταλάβετε τι εστί διαδικτυακό bullying! Αυτό το προφίλ φτιάχτηκε για να βρίζει χυδαία εμένα"

Κατερίνα Καινούργιου: "Για να καταλάβετε τι εστί διαδικτυακό bullying! Αυτό το προφίλ  φτιάχτηκε για να βρίζει χυδαία εμένα"
Κατερίνα Καινούργιου: "Για να καταλάβετε τι εστί διαδικτυακό bullying! Αυτό το προφίλ φτιάχτηκε για να βρίζει χυδαία εμένα"

Την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε ένα υβριστικό σχόλιο που ανέβασε χρήστης του Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο προφίλ ανέβασε κάποια στιγμιότυπα, μεταξύ των οποίων και τις ευχές του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη στη Δανάη Μπάρκα για τα γενέθλιά της. Παράλληλα αποκάλεσε σκ@τοψυχη την Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης: Kατερίνα Kαινούργιου: Η ανάρτηση του Xάρη Λεμπιδάκη για τα νoύμερα τηλεθέασης που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της τη συγκεκριμένη ανάρτηση και σχολίασε: «Για να καταλάβετε φίλοι μου τι εστί ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ BULLYING!!!!!! Αυτό το προφίλ (με ελάχιστους followers) φτιάχτηκε μόνο και μόνο για να βρίζει χυδαία εμένα! Όπως και άλλα αντίστοιχα… Ποιος μπαίνει στην διαδικασία να το κάνει αυτό??? Πόση κακία Θεέ μου»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR