counter

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Όπου πάει τσακώνεται! Mε έχει μπλοκάρει από παντού. Δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του”

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Όπου πάει τσακώνεται! Mε έχει μπλοκάρει από παντού. Δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του”
Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Όπου πάει τσακώνεται! Mε έχει μπλοκάρει από παντού. Δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του”

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, “Super Κατερίνα”.

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αυτή την τοποθέτηση μετά από κάποια σχόλια που έκανε ο Ανδρέας Μιρκούτσικος.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Αν θέλετε ίντριγκα, αυτός ο οποίος είναι ο πιο καταπιεσμένος ενώ έχει πράγματα να δώσει, είναι αυτός που είναι στην Ελένη Μενεγάκη. Πως τον λένε; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Είναι ταλαντούχος και είναι πιεσμένος, όχι τώρα στη συγκεκριμένη εκπομπή, σε όλες τις εκπομπές. Δεν τον αφήνουν να μιλήσει».

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Με πολλή αγάπη θα πω κάτι γιατί ο Δημήτρης έχει ένα θέμα. Για μένα είναι από τα πιο ταλαντούχα παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης όμως όπου και να πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί. Για μένα που δεν έχει κανέναν λόγο, έγραφε σε σάιτ καθημερινά τα χειρότερα. Ενώ ξεκινήσαμε μαζί, έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει και το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – γιατί του άξιζε και δική του εκπομπή και να είναι στην κορυφή – λόγω συμπεριφορών. Καμιά φορά καλύτερα να είσαι λιγότερο ταλαντούχος και να συμπεριφέρεσαι σωστά, τίμια και στρέιτ παρά να είσαι υπερταλαντούχος και να σου φταίνε όλοι και όλα. Παρόλα αυτά εγώ τον συγχωρώ γιατί ξέρω ότι έχει μια καλή ψυχή», είπε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αχ τσίτωσα τώρα. Να διευκρινίσω κάτι για πριν, για να μην παρεξηγηθώ. Επειδή πήγαμε στον Όμορφο Κόσμο και στην πεντάδα που ήμασταν τότε, και μου στέλνουν μηνύματα, δεν εννοούσα ότι ο Δημήτρης δεν έχει δουλέψει, είπα ότι εγώ δούλεψα. Ούτε ότι είχε κακιά συμπεριφορά σε κάποιον από τους συνεργάτες που έχει δουλέψει. Είπα ότι γενικότερα τσακώνεται χωρίς λόγο, αυτό που έκανε και με μένα. Δηλαδή, αρνητικά σχόλια, τσακωμούς, μπλοκαρίσματα, χωρίς λόγο. Μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν είπα ποτέ ότι δεν έχει δουλέψει, έκανε πέντε δουλειές ταυτόχρονα για να τα βγάλει πέρα. Σε αυτό να είμαστε δίκαιοι. Μην παρερμηνεύετε τα λόγια μου.

Το ότι είπα ότι χωρίς λόγο τσακώνεται και βγάζει κάποιες τοξικότητες σε ανθρώπους χωρίς να του έχουμε κάνει κάτι. Εμένα αρχίζει να με βρίζει κάθε εβδομάδα σε sites, τη Σίσσυ την έχει μπλοκάρει, εμένα με έχει μπλοκάρει από παντού. Δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του, δεν του έχω κάνει τίποτα. Με έχει μπλοκάρει από το whats app, από το Instagram, από το twitter. Όταν με βρίζουν στο twitter πάει και κάνει retweet, να μην με έχει στενοχωρήσει; Πολλές φορές ο Θέμης Μάλλης μου τον προτείνει για την ομάδα, απλά δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του. Πώς θα συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του; Ξεμπλόκαρέ με όταν είμαστε οι δύο μας, όχι τηλεοπτικά».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR