counter

Κατερίνα Καινούργιου για άνοιγμα νυχτερινών μαγαζιών: "Όταν μιλάμε για εθνικό πένθος, είναι εθνικό πένθος"

Κατερίνα Καινούργιου για άνοιγμα νυχτερινών μαγαζιών: "Όταν μιλάμε για εθνικό πένθος, είναι εθνικό πένθος"
Κατερίνα Καινούργιου για άνοιγμα νυχτερινών μαγαζιών: "Όταν μιλάμε για εθνικό πένθος, είναι εθνικό πένθος"

Έντονές αντιδράσεις προκλήθηκαν με την απόφαση να ανοίξουν ορισμένα νυχτερινά μαγαζιά το Σάββατο 4/3, λίγες ημέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να τοποθετείται για το θέμα και να δηλώνει πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.

Δείτε επίσης - Απίστευτο ξέσπασμα Λιάγκα: "Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που πήγαν και τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο"

Η Κατερίνα Καινούργιου για το άνοιγμα των νυχτερινών μαγαζιών

«Έχει γίνει πολύ μεγάλος ντόρος από την απόφαση κάποιων νυχτερινών κέντρων να ανοίξουν το Σάββατο 4/3. Έγινα έξαλλη το Σαββατοκύριακο. Στο συλλογικό πένθος μπορεί να μην πενθούμε τον αδερφό μας, το παιδί μας, τον διπλανό μας, πενθούμε όλοι και έχουμε ψυχοπλακωθεί με όλο αυτό που συμβαίνει. Οι συγκεκριμένες οικογένειες που έχουν χάσει τα παιδιά τους δεν έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση, δεν ζήτησαν κάτι τέτοια. Κάποια νυχτερινά κέντρα θέλησαν να ανοίξουν το μαγαζί και παρ’ όλα αυτά να πουν ότι τα έσοδα θα τα δώσουν εκεί. Είναι και άλλοι καλλιτέχνες, μην στοχοποιούμε μόνο την Πάολα.

Δεν το πάω προσωπικά στην Πάολα γιατί ξέρω απ’ όσους εμφανίζονται αυτή τη στιγμή σε πίστες, είναι η πιο κυρία. Ξέρω πόσο βοηθάει κόσμο, χωρίς να το διαφημίζει. Στην παρούσα φάση και δεν το λέω μόνο για την Πάολα  όταν μιλάμε για εθνικό πένθος σημαίνει εθνικό πένθος. Ο κόσμος που πήγε να διασκεδάσει εκεί με προβληματίζει, γιατί έμαθα ότι τα μαγαζιά ήταν κατάμεστα. Τα βάζω και με τον κόσμο που πηγαίνει. Έμαθα ότι ήταν γεμάτα τα μαγαζιά. Ποια είναι η ενσυναίσθηση του κόσμου που πάει και χορεύει στα μπουζούκια; Έμαθα ότι συγκεκριμένο μαγαζί ήταν πιο γεμάτο και από την πρεμιέρα. Ο κόσμος γιατί πήγε;» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR