counter

Κατερίνα Καινούργιου για Άγγελο Μπράτη: “Μου μεταφέρθηκε ότι δε θέλει να έρθει στην εκπομπή μας…”

Κατερίνα Καινούργιου για Άγγελο Μπράτη: “Μου μεταφέρθηκε ότι δε θέλει να έρθει στην εκπομπή μας…”
Κατερίνα Καινούργιου για Άγγελο Μπράτη: “Μου μεταφέρθηκε ότι δε θέλει να έρθει στην εκπομπή μας…”

Το πρωί της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου η Σαμπρίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με αφορμή τη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us”.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Alpha χωρίς τον Άγγελο Μπράτη, με τον οποίο διαγωνίζεται.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε on air πως ο σχεδιαστή δεν ήθελε να παραστεί.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Ήθελα σήμερα να είναι και ο Άγγελος εδώ μαζί σου. Και όταν τον είχα γνωρίσει από κοντά μου φάνηκε συμπαθέστατος, γλυκίτατος, ευγενέστατος, ένας κύριος. Μου μεταφέρθηκε από τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού ότι δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή μας. Στα παρασκήνια του Just πολύ ευγενικά και του είπα ότι μου μεταφέρθηκε πως δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή μας και τον ρώτησα αν έχει κάποιο πρόβλημα.

Είχε λίγο μια επιθετικότητα μου είπε, “θα έρθω πιο μετά, δεν θέλω τώρα, το χω βάλει στο συμβόλαιό μου…”. Για να τα πούμε από την αρχή. Εμείς τη Σαμπρίνα και τον Άγγελο τους καλέσαμε πριν αρχίσει το show. Όταν μας ρώτησαν ποιο ζευγάρι θέλουμε να έρθει πρώτο στην εκπομπή είχαμε πει την Σαμπρίνα και τον Άγγελο. Το θέλαμε με χαρά γιατί πιστεύαμε είναι ανατρεπτικό ζευγάρι και μου αρέσουν πολύ.

Όταν έμαθα την άρνηση συγκεκριμένα στη δικιά μας εκπομπή…Όταν πήγα και τον έπιασα και μου λέει, “μη μου το κάνεις αυτό αισθάνομαι πίεση…”¨», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Έλενα Χριστοπούλου για Μπράτη: "Έτσι όπως ξέρω εγώ τον Άγγελο δεν μου τον θυμίζει καθόλου"

Η αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου στις δηλώσεις του Άγγγελου Μπράτη

Μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος με αφορμή την παρατήρηση του Άγγελου Μπράτη σε δημοσιογράφο, εξέφρασε on air την επιθυμία του να μην βρεθεί στο ίδιο πλατό με τον σχεδιαστή σε περίπτωση που τελικά δεχτεί να πάει καλεσμένος.

 «Εμένα γενικά με ενοχλεί η προστακτική. Με ενόχλησε που είδα να μιλάει στην προστακτική σε συνάδελφο και να λέει, “μην το ξανακάνεις αυτό”. Αν μου επιτρέπεις, αν ο κύριος Μπράτης θελήσει να έρθει τελικά στην εκπομπή, δε θα ήθελα να βρίσκομαι εδώ, Με ενοχλεί αυτό το πράγμα, τι θα έπρεπε να κάνω για να ρωτήσω κάτι τον κύριο Μπράτη; Η προστακτική δεν επιτρέπεται, υπάρχει και το παρακαλώ στο λεξιλόγιό μας», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR