counter

Κατερίνα Καινούργιου& Φίλιππος Τσαγκρίδης: Διασκέδαζαν στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη

Ένα ταξίδι πραγματοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού χθες –μετά το τέλος της εκπομπής “Super Κατερίνα"-  ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσιάστρια του Alpha -όπως είδαμε μέσα από το social media- πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στη συμπρωτεύουσα.

Ο πρώην συνεργάτης της, Χάρης Λεμπιδάκης, κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο μαζί της στο Instagram, αλλά και ένα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και διασκέδασε και αυτός στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Η on air αναφορά στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη! "Παρόλο που έχουμε χωρίσει…"

Το γεγονός σχολιάστηκε στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Νάνσυ Παραδεισανού να λέει πως το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο με διαφορετικές παρέες.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας από την άλλη έκανε μια αποκάλυψη για τον εφοπλιστή που προκάλεσε αναστάτωση στο πλατό.

«Ο Φίλιππος γενικότερα κυκλοφορεί το βράδυ. Τον έχω δει στον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου να κυκλοφορεί χέρι - χέρι με γνωστή παρουσιάστρια. Με άλλη παρουσιάστρια, είναι στην πρωινή ζώνη. Φιλάκια» είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Γεια σου».

Photo Credits: Papadakis Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR