counter

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι έχασε 12 κιλά μέσα σε ένα χρόνο

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι έχασε 12 κιλά μέσα σε ένα χρόνο
Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι έχασε 12 κιλά μέσα σε ένα χρόνο


Κατερίνα Καινούργιου μαγιό

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα Καινούργιου πιο ανανεωμένη παρά ποτέ αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει 12 κιλά μέσα σε ένα χρόνο αλλά τα μυστικά που την κρατούν πάντα σε ευεξία!

Η αλήθεια είναι ότι είσαι από τα λίγα δημόσια πρόσωπα που έχουν απενοχοποιήσει κάποια θέματα- ταμπού. Π.χ., δεν έκρυψε ποτέ ότι έχεις κάνει αισθητικές επεμβάσεις. Το θεωρώ γελοίο όλο αυτό. Εγώ δεν κρίνω κανέναν. Αν θέλεις να κάνεις κάτι για να νιώσεις καλύτερα με την εικόνα σου χωρίς να είναι υπερβολικό, είναι δικαίωμά σου. Αν πάλι δεν κάνεις τίποτα, επίσης μπράβο. Παραδέχομαι όλους τους ανθρώπους που πραγματοποιούν και υπερασπίζονται τα «θέλω» τους!

Έχεις κάνει botox; Όχι, μόνο μεσοθεραπείες. Το πιο σημαντικό που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια είναι ότι προσέχω τη διατροφή μου και περιποιούμαι το σώμα μου.  Έχω χάσει 12 κιλά μέσα σε ένα χρόνο.  Έχω βάλει τη γυμναστική στη ζωή μου. Προσέχω τι θα πιω, τι θα φάω, να μην ξενυχτήσω πολύ. Κάνω pilates, έχω ένα διάδρομο στο σπίτι μου και τρέχω καθημερινά εί είκοσι λεπτά και νιώθω καλύτερα μέσα μου. Είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω.  

Κατερίνα Καινούργιου

Πηγή: ΕΓΩ weekly!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR