counter

Κατερίνα Καινούργιου: "Ένιωθα αποτυχημένη, ανεπαρκής, ότι δεν αξίζω τίποτα, επειδή..."

Κατερίνα Καινούργιου: "Ένιωθα αποτυχημένη, ανεπαρκής, ότι δεν αξίζω τίποτα, επειδή..."
Κατερίνα Καινούργιου: "Ένιωθα αποτυχημένη, ανεπαρκής, ότι δεν αξίζω τίποτα, επειδή..."

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή ρούχων της

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε  την σχέση της με τον σύντροφο της ζωής της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει πιο ευτυχισμένη παρά ποτέ, αν και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ένιωθε καλά με τον εαυτό της. Η ίδια εξηγεί γιατί.

Πόσο σε έχει βοηθήσει  η σχέση σου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο; Πάρα πολύ. Ο Βασίλης ήρθε από μηχανής θεός σε μια περίοδο που δεν ήμουν καλά μέσα μου. Ήμουν αρκετά απογοητευμένη. Τα έβλεπα όλα μαύρα. Είχα στενοχωρηθεί από αρκετές καταστάσεις, τόσο προσωπικές όσο και οικογενειακές. Μπήκε στη ζωή μου και μου έδειξε πόσο όμορφα είναι κάποια πολύ απλά πράγματα. Το να περπατάς χέρι χέρι με τον άνθρωπό σου, να πηγαίνεις απλά για φαγητό ή σινεμά, να περνάς όμορφες στιγμές μαζί του, να γυρνάς σπίτι έπειτα από μια κουραστική ημέρα και να κοιμόμαστε αγκαλιά… Κάθε βράδυ λέω «Δόξα τω Θεώ».

Ζείτε μαζί; Μένουμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Δεν βαριέμαι λεπτό. Μου αρέσει να τον περιποιούμαι, να κάνω πράγματα για εκείνον.

Έχεις ζήσει καταστροφικούς έρωτες; Ναι. Τα μεγάλα πάθη και ο ενθουσιασμός από την πρώτη στιγμή στη δική μου ζωή έχουν γυρίσει μπούμερανγκ. Ερωτευόμουν, παρατούσα τα πάντα και τα έδινα όλα σε μια σχέση. Μου έκανε τεράστιο κακό σε όλους τους τομείς στη ζωή μου. Έπειτα από την τελευταία αποτυχημένη σχέση μου, άλλαξα ουσιαστικά.

Έχεις πληγωθεί από έρωτα; Ήμουν άσχημα μέσα μου. Έχω περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχω πληγωθεί πολύ.

Τι αισθανόσουν; Ένιωθα αποτυχημένη, ανεπαρκής, πολύ άσχημα με την εικόνα μου, ότι δεν αξίζω τίποτα επειδή κάποιος με είχε απορρίψει. Πόσο λάθος είναι και πόσο στενοχωριέμαι όταν βλέπω νέα κορίτσια να βιώνουν αντίστοιχα συναισθήματα. Τώρα πια γελάω. Εκείνη τη στιγμή όμως δεν μπορείς να το καταλάβεις. Αισθάνεσαι ότι είσαι… τίποτα. Επειδή έχω μια όμορφη οικογένεια και επιπλέον δούλεψα πολύ και δεν κλείστηκα στο καβούκι μου, κατάφερα σιγά σιγά να το ξεπεράσω. 

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή ρούχων της

Πηγή: ΕΓΩ weekly!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR