counter

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε πως πέρασε την ονομαστική της γιορτή!

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε πως πέρασε την ονομαστική της γιορτή!
Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε πως πέρασε την ονομαστική της γιορτή!

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα 25 Νοεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να περάσει καλύτερα αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Καθώς στο πλευρό της είχε τον αγαπημένο της Νάσο Ανασταόπουλο, τον αδερφό της Πάνο Καινούργιο αλλά και καλούς φίλους .

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα ως λάτρης των social media, ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους  μέσα από Instastories. Συγκεκριμένα η αλλαγή της ημέρας την βρήκε σε ερωτικό δείπνο με τον σύντροφό της ενώ το μεσημέρι την Κυριακής φίλοι και οικογένεια της ευχήθηκαν σε κεντρικό μαγαζί των βορείων προαστίων.

«Σήμερα ...νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτε !!!αραγε αξίζω τόσο αγάπη ?😍νιώθω τόσο ευλογημένη !!! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτης σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τοσο υπεροχες ευχές....Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα!!» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που απεικόνιζε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα μαζεμένα κι αυτήν χαμογελαστή στο πλευρό του αγαπημένου της. Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε στο Instagram.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR