counter

Κατερίνα Καινούργιου: Βόλτα στην εορταστικά στολισμένη αγορά της Γλυφάδας

Κατερίνα Καινούργιου: Βόλτα στην εορταστικά στολισμένη αγορά της Γλυφάδας
Κατερίνα Καινούργιου: Βόλτα στην εορταστικά στολισμένη αγορά της Γλυφάδας

Είναι γνωστό ότι τα νότια προάστια είναι από τις αγαπημένες περιοχές της Κατερίνας Καινούργιου η οποία όποτε βρει χρόνο σπεύδει να τον ξοδέψει στα αγαπημένα της στέκια. Η λαμπερή παρουσιάστρια αγαπάει την αγορά της Γλυφάδας και συχνά ξοδεύει ώρες ψωνίζοντας και χαζεύοντας τις βιτρίνες.

Χριστουγεννιάτικα ψώνια και προετοιμασίες

Οι γιορτές έφτασαν και η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε να κάνει τη βόλτα της και να επιλέξει ρούχα και παπούτσια που θα την κάνουν να λάμπει τις γιορτινές μέρες. Η μόδα είναι στην καθημερινότητα της και η αγάπη της για το στυλ δεν κρύβεται. Με ανεβασμένη διάθεση έκανε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια και ανυπομονεί καθώς οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές για εκείνη. Φέτος, συζεί με τον αγαπημένο της και σίγουρα θα έχει πολλά να ετοιμάσει!

Πάντα στυλάτη έκανε τα ψώνια της 

Με rock διάθεση εντυπωσίασε με το καυτό μαύρο σορτσάκι που φορούσε το οποίο το είχε συνδυάσει με οπάκ καλσόν καθώς έκανε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της. Το καρό πουκάμισο της ήταν στις αποχρώσεις του κόκκινου και το μαύρο σκουφάκι της έκανε αντίθεση με τα κατάξανθα μαλλιά της. Αν και την έχουμε συνηθίσει να φορά ψηλοτάκουνα, αυτή τη φορά επέλεξε μαύρα leather boots.

Η Κατερίνα Καινούργιου επωφελήθηκε τον ελεύθερο χρόνο της πέρασε λίγες ώρες μόνη της για να κάνει τις αγορές της. Τα ψώνια είναι αγαπημένη της συνήθεια και την κάνουν να νιώθει ανανεωμένη. Αυτό άλλωστε φαίνεται καθώς η νεαρή παρουσιάστρια διανύει μια από τις καλύτερες της φάσεις. Είναι ερωτευμένη με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τα επαγγελματικά της βαίνουν καλώς και έχει όλα όσα χρειάζεται για να περάσει όμορφα Χριστούγεννα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR