counter

Κατερίνα Καινούργιου: Απάντα στην Τζόυς Ευείδη, "Δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος"

Κατερίνα Καινούργιου: Απάντα στην Τζόυς Ευείδη, "Δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος"
Κατερίνα Καινούργιου: Απάντα στην Τζόυς Ευείδη, "Δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος"

Με κάποια instastories που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει στην ανάρτηση που έκανε για αυτή η Τζόυς Ευείδη.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας ανέφερε στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”: «Στην Ισπανία οι γυναίκες ψηφίστηκε πια, όταν είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα, να παίρνουν αυτή την άδεια. Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς, στο κοντρόλ είναι πολλοί άντρες. Πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό. Πιεζόμαστε, δεν είναι δυνατόν αυτός ο πόνος. Δεν έχω νεύρα, γιατί έχω χαπακωθεί. Γελάτε, γιατί δεν ξέρετε τι τραβάμε».

Με αφορμή όσα είπε η παρουσιάστρια η Τζόυς Ευείδη έγραψε στο Facebook: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε: παλιά τηλεόραση… Βαθιά τηλεόραση, πιο κάτω δεν πάει».

Δείτε επίσης - Τζόυς Ευείδη για Κατερίνα Καινούργιου: "Σήμερα μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο, πιο κάτω δεν πάει"

Κατερίνα Καινούργιου – Η απάντηση στην Τζόυς Ευείδη

Η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε την ανάρτηση της ηθοποιού και έγραψε: «Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες. Ευχαριστώ».

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram της Κατερίνας Καινούργιου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR