counter

Κατερίνα Καινούργιου: "Αν ήθελα να μιλήσω στην Μαρία Ηλιάκη θα..."

Κατερίνα Καινούργιου: "Αν ήθελα να μιλήσω στην Μαρία Ηλιάκη θα..."
Κατερίνα Καινούργιου: "Αν ήθελα να μιλήσω στην Μαρία Ηλιάκη θα..."

Κατερίνα Καινούργιου

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στους Ναταλία Αργυράκη και Αστέρη Κασιμάτη παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη μετά το τέλος της συνεργασίας τους. 

Με τη Μαρία Ηλιάκη τι συμβαίνει; Εκείνη δήλωσε πως μιλάτε, ενώ εσύ είπες πως δεν μιλάτε πια. Είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και ποτέ δεν έχω κάνει κάποια δήλωση για να κερδίσω τη συμπάθεια του κόσμου ή να φανώ καλή. Ό,τι έχω να πω το λέω έξω από τα δόντια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε πια. Μετά το τέλος του Δέστε τους δεν ξαναμιλήσαμε. Είναι και δική μου θέση και δική της. Αν ήθελα να μιλήσω στην παρούσα φάση με τη Μαρία, θα την είχα πάρει τηλέφωνο. Κάποιες καταστάσεις μάς οδήγησαν στο να μη μιλάμε. Δεν θα πω ποιος φταίει, γιατί είναι προσωπικό μας θέμα. Την εκτιμώ και την αγαπώ ως άνθρωπο. Θέλω να είναι καλά και η απόφασή της να κάνει κάτι καινούριο τηλεοπτικά εύχομαι να της βγει σε καλό.

Και εκείνη δήλωσε πως σε αγαπάει, όπως εσύ. Επομένως γιατί απομακρυνθήκατε; Είναι ένα θέμα που κάναμε τεράστιο. Μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή να μας ενοχλήσουν κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων και να χαθούμε. Όταν πληγώνομαι στη ζωή μου, «κλειδώνω». Και όσους με έχουν πληγώσει θέλω να τους κρατήσω λίγο πιο μακριά. Αυτό δεν σημαίνει ότι εύχομαι το κακό τους ή ότι δεν τους αγάπησα. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί. 

 CoverOk

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR