counter

Κατερίνα Γλύμπη: Γνωρίστε την αστρολόγο του Ρυθμού 9,49!

Κατερίνα Γλύμπη: Γνωρίστε την αστρολόγο του Ρυθμού 9,49!
Κατερίνα Γλύμπη: Γνωρίστε την αστρολόγο του Ρυθμού 9,49!

Aπό τη Νάνσυ Μητροπούλου

Ακούμε τις προβλέψεις της κάθε πρωί στο ΡΥΘΜΟ 9,49 στη ραδιοφωνική εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Ευθύμη Ζησάκη. Για να την γνωρίσουμε λίγο περισσότερο…

Τι σημαίνει αστρολογία για σας; Είναι τέχνη, είναι επιστήμη, είναι μαθηματικοί υπολογισμοί, λίγη σημασία έχει. Η αστρολογία σε όλο της το μεγαλείο, απλώνεται για να ασχοληθεί με τον άνθρωπο και να του δώσει απαντήσεις και σωστές κατευθύνσεις. Αυτό δεν μπορεί να το υποβαθμίσει κανένα γεγονός και κανένας επικριτής της αστρολογίας. Σημασία έχει ότι αποκτάει ολοένα και περισσότερους οπαδούς και σημασία έχει να πείσεις τους δύσπιστους. Όταν το καταφέρεις, τότε έχεις καταφέρει να βοηθήσεις και άλλους να εισβάλλουν στο μαγικό κόσμο της αστρολογίας. Και τότε καταλαβαίνεις ότι μπορείς να βλέπεις τη ζωή με ένα άλλο μάτι. Αυτό που τις ευκαιρίες τις αρπάζεις με αριστοτεχνικό τρόπο και μεγαλύτερη ευκολία!

Τι σας έκανε να ασχοληθείτε με την αστρολογία; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να δώσω σαφή απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα. Είναι γιατί όταν κάτι σε οδηγεί από μόνο του, δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Όμως είναι βέβαιο ότι πρέπει να αφήνεις τα γεγονότα να σε οδηγούν χωρίς να τα πιέζεις. Αστρολογικά, αργότερα κατάλαβα ότι ήταν αδύνατο να μη μου συμβεί αυτό, γιατί και γι’ αυτό υπάρχει εξήγηση.

Θέλει κόπο ή τρόπο το να καταφέρεις να κάνεις πρόβλεψη; Θέλει και τα δύο. Θέλει διαρκή ενημέρωση, θέλει μεγάλη παρατηρητικότητα. Κατά τα άλλα, πρέπει να καταφέρεις να διακρίνεις την ισχυρότερη όψη, και να δεις τι υπερτερεί σε κάθε περίπτωση. Αυτό είναι και το δύσκολο, όμως και αυτό έχει «κανόνες» που σε οδηγούν.

Τρίγωνα - Τετράγωνα - Αντιθέσεις... Πώς συνδυάζονται όλα αυτά; Έχουν μία δυσκολία και μία ευκολία, ειδικά όταν οι όψεις μιλάνε. Τότε σου παραδίδουν το τιμόνι τόσο εύκολα, σημασία έχει να μπορέσεις να το πάρεις και να το εξελίξεις. Η σωστή κατεύθυνση δίνεται από αυτούς που αποφασίζουν να παίξουν αυτό το ρόλο. Στη δική μου περίπτωση ο Γιώργος Ματσάγγος ήταν οδηγός σε αυτό το ταξίδι. Και μάλιστα πολύ αναλυτικός, και πάντα πρόθυμος να απαντήσει σε όποια απορία.

Πώς βλέπετε το καλοκαίρι του 2015; Μ’ αρέσει αυτή η κινητικότητα που έχει. Είναι σίγουρο ότι έχει πολλές μετακινήσεις και σε πραγματικό επίπεδο, αλλά και σε νοητό επίπεδο. Το δεύτερο μισό του Ιουνίου υπόσχεται μεγαλύτερη συνεννόηση και ευχάριστες στιγμές. Ο Ιούλιος έχει κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Όμως ο Αύγουστος είναι πιο χαλαρός. Είναι ο μήνας που επιτρέπει μεταθέσεις για αργότερα. 

Πώς βλέπετε το μέλλον σας;  Το ατενίζω με μία αισιοδοξία η οποία δεν είναι ευδιάκριτο από πού αντλείται. Η αποδοχή του κόσμου με κάνει να εμβαθύνω ολοένα και περισσότερο. Ευτυχώς η αστρολογία είναι ανεξάντλητη και με συναρπάζει. Θεωρώ ότι είμαι ακόμα στην πολύ αρχή. Και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι το κομμάτι αυτό θα έχει μαζί μου μεγάλη συνέχεια!

Μιλήσαμε με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Ευθύμη Ζησάκη που κάθε μέρα, φιλοξενούν τα ζώδια της Κατερίνας Γλύμπη στην εκπομπή Rythmorning Show κάθε πρωί τα τελευταία 2 χρόνια.

Δείτε τι δήλωσαν για την Κατερίνα:

Κατερίνα Ζαρίφη: « Πάντα με γοήτευαν τα ζώδια. Θες ο πεσιμισμός μου, που ήθελε κάτι θετικό για να ανατραπεί, θες η Αρχαία Αίγυπτος που δεν κούναγε ρούπι αν δεν έβλεπε τ’ άστρα, πάντως πάντα με γοήτευαν. Τώρα που τα γνωρίζω ακόμα καλύτερα από μία φίλη τα έχω λατρέψει. Με την Κατερίνα δεθήκαμε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου με το θάνατο του πατέρα μου και από τότε τα ζώδια, μου έφεραν μία πραγματική φίλη. Ένα γεννημένο ταλέντο στο να διαβάζει μαζί με τ’ άστρα και την ψυχολογία σου και πάντα να βρίσκει κάτι θετικό να σου πει. Είναι φίλη και έχουμε μέλλον μαζί.»

Ευθύμης  Ζησάκης: «Το Rythmorning show  είναι μία σημαντική δουλειά, ένα κομμάτι αυτής είναι η αστρολόγος μας Κατερίνα Γλύμπη. Το πιο θετικό είναι ότι εκτός από συνεργάτες είμαστε φίλοι και συνοδοιπόροι και είναι χαρά να δουλεύεις με μία γυναίκα, που κατά την γνώμη μου, έχει έμφυτο ταλέντο σ’ αυτό που κάνει!».

PHOTOGRAPHER: Ρούλα Μονιάκη
STYLING: Έλενα Ζωγράφου
ΜΑΚΕ UP : Μαρία Πλαίτη
HAIR STYLING : Κέλλυ Βαρδαξή

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR