counter

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα

Η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και ο Μιχάλης Πλεμμένος συνάντησε την Κατερίνα Γκαγκάκη στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ο Συλλέκτης” και εκεί η ίδια μίλησε για την φετινή τηλεοπτική χρονιά που πέρασε, αλλά έκανε και μια αποκάλυψη για το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα στον Σκάι.

“Αν η χρονιά ξεκινούσε από την αρχή θα την ξαναζούσα 100% γιατί θεωρώ ότι είμαι τελείως διαφορετική από ό,τι ήμουν πέρυσι τέτοια εποχή. ‘Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα’ όπως έλεγε και η γιαγιά μου, αλλά δεν την έχεις ποτέ πρώτα. Κατά συνέπεια τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο. Νομίζω ότι ούτε η τηλεόραση έχει κάτι για εμένα αυτή τη στιγμή, που να μπορεί να συνάδει και με τους χρόνους που έχω στο μυαλό μου, ούτε εγώ ίσως για εκείνη, αλλά ξέρετε κι άλλες φορές έχω πει όχι και μετά από 5-6 μήνες κάτι εμφανίζεται.”, είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Όσον αφορά τώρα το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα, η Κατερίνα Γκαγκακη αποκάλυψε: “ Ο Γιώργος από ότι ξέρω συζητά για το τι θα κάνει διαφορετικό από το τέλος του χρόνου, κάτι βραδινό, αλλά η υπόλοιπη ομάδα όχι.”

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR