counter

Κατερίνα Γερονικολού: Το τρυφερό μήνυμα για το φινάλε του “Τατουάζ”

Κατερίνα Γερονικολού: Το τρυφερό μήνυμα για το φινάλε του “Τατουάζ”
Κατερίνα Γερονικολού: Το τρυφερό μήνυμα για το φινάλε του “Τατουάζ”

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το Τατουάζ, θα ολοκληρώσει την πορεία της σε λίγες ημέρες με τους τηλεθεατές να περιμένουν με αγωνία τι θα συμβεί στις επόμενες εξελίξεις.

Πολλοί από τους συντελεστές έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς αρκετά συγκινητικά μηνύματα για το φινάλε αυτής της δουλειάς στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  μία τρυφερή φωτογραφία με την τηλεοπτική κόρη της, Λήδα.

Η ίδια μάλιστα έγραψε και ένα πολύ γλυκό μήνυμα για την συνεργασία με το μικρό αυτό αγγελούδι που χάριζε απλόχερα γέλιο.
«Οι σειρές τελειώνουν και μένουν οι άνθρωποι. Λίγο πριν το τέλος μιας σειράς που πολλοί αγάπησαν μαζί κι εγώ, ένα κοριτσάκι μού πρόσφερε Φως. Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μιας διετίας. Αυτά τα 2 χρόνια μεγάλωσε, «βάρυνε» στην αγκαλιά μας και την παρακολουθήσαμε όλοι μαζί να αρχίζει να μιλάει, να αποκτάει συναίσθηση και συναίσθημα. Λήδα μου Τζουλιάνα μου...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR