counter

Κατερίνα Γερονικολού: "Η πιο άβολη ερώτηση που μου έκαναν σε live σε εκπομπή είναι αν…"

Κατερίνα Γερονικολού: "Η πιο άβολη ερώτηση που μου έκαναν σε live σε εκπομπή είναι αν…"
Κατερίνα Γερονικολού: "Η πιο άβολη ερώτηση που μου έκαναν σε live σε εκπομπή είναι αν…"

Στην  τελευταία εκπομπή για την φετινή σεζόν, «Δύο στη 1» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη την Κυριακή 16/7 η Κατερίνα Γερονικολού.

 Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την πιο άβολη ερώτηση που της έχουν κάνει ζωντανά σε εκπομπή.

Όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού στη συνέντευξή της

«Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει live σε εκπομπή είναι αν έχουμε κοινό ταμείο με τον Γιάννη. Εσείς πώς τη θεωρείτε αυτή την ερώτηση; Εγώ θεωρώ ότι ούτε την κουμπάρα μου δεν θα ρωτούσα. Είναι μια ερώτηση που δεν είναι για την τηλεόραση», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

«Αυτό που δεν μου αρέσει στα ριάλιτι είναι ότι ουσιαστικά ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις “Β” πλευρές των ανθρώπων. Δεν σημαίνει αυτό ότι οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι “Β”, αλλά οι πλευρές που δείχνουν, προφανώς γιατί στρεσάρονται, έχουν ταπεινά κίνητρα, το “μαχαίρωμα” θεωρείται μαγκιά. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει να το βλέπω. Δεν μου αρέσει στην τηλεόραση να βγάζουμε όλη την περιέργειά μας. Μην μπερδεύουμε το θάρρος με το θράσος» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το δημόσιο ξέσπασμα του ηθοποιού! "Στήριζε τουλάχιστον 200 οικογένειες..."

Τέλος, η Κατερίνα Γερονικολού τόνισε: «Προσδιοριζόμαστε από αυτά που λέμε και κάνουμε. Κι εγώ σαν συνεντευξιαζόμενη, δεν θα σου πω ποτέ “μη μου κάνεις αυτή την ερώτηση”. Μπορώ να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε ερώτηση, αλλά αν εσύ κάνεις μια άβολη ερώτηση που θεωρείται εκτός ορίων, εσύ κρίνεσαι».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR