counter

Κατερίνα Γερονικολού: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της και τη ληστεία στο σπίτι της

Κατερίνα Γερονικολού: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της και τη ληστεία στο σπίτι της
Κατερίνα Γερονικολού: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της και τη ληστεία στο σπίτι της

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Κατερίνα Γερονικολού και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε στο ταξίδι της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο εξωτερικό.

«Όταν ήμασταν διακοπές την Καθαρά Δευτέρα μπήκαν στο σπίτι μας και μας έκλεψαν, όσο λείπαμε διακοπές σε ένα ταξίδι που το περιμέναμε πως και πως. Ξαφνικά είχαμε 15 μέρες για τους εαυτούς μας να ξεκουραστούμε, μετά από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και μια δύσκολη άνοιξη. Χάσαμε τις βαλίτσες μας και ουσιαστικά δεν είχαμε τίποτα. Τις βρήκαμε μετά από 4-5 μέρες. Πριν από τη ληστεία, εγώ δεν είχα μέσα μου φόβο, αυτό τώρα μπαίνει κάπως μέσα στο παιχνίδι, κάναμε πράγματα για να νιώσουμε ασφαλείς γιατί τώρα οι στιγμές επουλώνονται», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Κατερίνα Γερονικολού: Η απάντηση για τη συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη

Η Κατερίνα Γερονικολού για την απώλεια του πατέρα της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε και στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από 25 χρόνια.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν σήμερα έφυγε… Πριν πολλά χρόνια, πολλά έφυγε, περίπου 25 χρόνια… Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας προφανώς αλλά για μένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς για να μην τους ξεχνάμε. Όταν έχασα τον μπαμπά μου, έχασα την αθωότητά μου», είπε η ηθοποιός. 

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν σκέφτηκα σήμερα πως δεν θα έρθω εδώ, για παράδειγμα, απλά είναι για μένα… Πως είναι τα γενέθλια μου που ξέρω ότι κάθε 1η Σεπτέμβρη έχω γενέθλια και 25 Νοεμβρίου είναι η γιορτή μου;  Έτσι είναι και αυτή η μέρα. Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και αντίστοιχα μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω».

Τέλος, αναφέρθηκε στα αντικείμενα που δεν θέλει να χάσει και το πώς τα συνδέει με έναν άνθρωπο: «Πάντα έχεις την αγωνία να κρατήσεις πράγματα κοντά σου. Ας πούμε, η μυρωδιά είναι κάτι που νομίζω ότι φεύγει πιο γρήγορα σχετικά με το πώς συνδέουμε τους ανθρώπους».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR