counter

Κατερίνα Γερονικολού: Η αμοιβή που ζήτησε από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για να συμμετάσχει στην ταινία του

Κατερίνα Γερονικολού: Η αμοιβή που ζήτησε από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για να συμμετάσχει στην ταινία του
Κατερίνα Γερονικολού: Η αμοιβή που ζήτησε από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για να συμμετάσχει στην ταινία του

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα δοκιμαστεί στον ρόλο του σκηνοθέτη και του παραγωγού δημιουργώντας την πρώτη του κινηματογραφική ταινία με όνομα, «Κουραμπιέδες από χιόνι».

Δείτε επίσης - Η Κατερίνα Γερονικολού για την σχέση της με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη: "Νιώθω μια αμηχανία να μιλάω για το παιδί"

Η Κατερίνα Γερονικολού καλεσμένη στην εκπομπή, «Χαμογέλα και Πάλι», το πρωί του Σαββάτου 18/11 μίλησε για την συνεργασία με τον σύντροφό της ενώ αποκάλυψε την αμοιβή που ζήτησε από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για να συμμετάσχει στην ταινία του!

Όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού

«Δεν έχει ξαναγίνει κάποια παιδική ταινία, όχι τουλάχιστον με την οικογενειακή θαλπωρή που έχει η δικιά μας ταινία. Κάνω τη δασκάλα και εάν με ρωτούσες τι άλλη δουλειά θα ήθελα να κάνω, θα σου έλεγα δασκάλα. Πήγαμε δύο φορές στην Ήπειρο για να κινηματογραφήσουμε την ταινία. Η ταινία θέλει να πει πως το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων είναι η αγάπη και την βρίσκεις παντού, μέσα από πολλά πρόσωπα. Πρωταγωνιστούν 4 υπέροχα παιδιά, 8 ετών. Μου άρεσε πάρα πολύ να δουλεύω μαζί με παιδιά. Με τον Σπύρο, που έπαιζε και στις ‘’Μέλισσες’’, έχουμε ξαναπαίξει μαζί και χαίρομαι πολύ. Δεν υπάρχει πειθαρχεία ούτε το ‘’1234 πείτε τα λόγια σας’’. Αυτή η έλλειψη πειθαρχίας όμως, σου σπάει λίγο του κώδικες. Είχαμε κλίμα Χριστουγέννων» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού για την χριστουγεννιάτικη ταινία που σκηνοθετεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Παράλληλα για την αμοιβή που ζήτησε από τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη ώστε να συμμετάσχει στην ταινία του η ηθοποιός αποκάλυψε: «Έχουμε δουλέψει αρκετά μαζί με τον Γιάννη και πριν γίνουμε ζευγάρι, οπότε έχουμε κώδικες αλλά και κοινή αισθητική. Εννοείται πως διαφωνούμε κάθε μέρα αλλά χαίρομαι να δουλεύω μαζί του, μου δημιουργεί ασφάλεια. Έρχονται στο σπίτι τα θέματα της δουλειάς. Όταν μου είπε πως θα κάνει την ταινία του έλεγα “γιατί δεν κάθεσαι στα αυγά σου”. Για την αμοιβή μου του είπα “ό,τι θες εσύ”. Είναι ο άνθρωπός μου, ξέρει πού κινούμαι, θέλω να τον βοηθήσω έτσι κι αλλιώς, υπάρχει μία φιλική προσέγγιση».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR