counter

Κατερίνα Διδασκάλου: Οι σειρές που πρωταγωνίστησε, τα παιδιά και ο ρόλος της στο Μαύρο Ρόδο

Κατερίνα Διδασκάλου: Οι σειρές που πρωταγωνίστησε, τα παιδιά και ο ρόλος της στο Μαύρο Ρόδο
Κατερίνα Διδασκάλου: Οι σειρές που πρωταγωνίστησε, τα παιδιά και ο ρόλος της στο Μαύρο Ρόδο

Η Κατερίνα Διδασκάλου πέρσι έκανε τεράστια επιτυχία στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος θα την δούμε στο «Μαύρο Ρόδο». Φυσικά, αναζητήσεις για εκείνη είναι στο επίκεντρο και όλοι θέλουν να μάθουν την ζωή αλλά και την καριέρα της. Εμείς, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη!

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηλικία και οι σπουδές

  • Η Κατερίνα Διδασκάλου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 29 Δεκεμβρίου 1960 και η ηλικία της είναι 62 ετών. Μπορεί μάλιστα να μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ακολουθώντας τον πατέρας της, ο οποίος υπήρξε ανώτερος δικαστικός.

  • Μετά το λύκειο η Κατερίνα Διδασκάλου συνεχίσε τις σπουδές της στην Φιλοσοφική Αθηνών αλλά και στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε αριστούχος. Με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση πήγε στην Νέα Υόρκη για να συνεχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια στην υποκριτική κινηματογράφου, καθώς και στο Uta Hagen HB Studio στην υποκριτική θεάτρου.

Κατερίνα Διδασκάλου: Οι σειρές που πρωταγωνίστησε

Η Κατερίνα Διδασκάλου συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και αρκετές κινηματογραφικές ταινίες. Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το έκανε το 1990 με την τηλεοπτική σειρά Ο Κίτρινος Φάκελος που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ την επόμενη χρονιά το 1991 πρωταγωνίστησε στην σειρά Ο Φόβος της ΕΤ2 και παραλλήλα έκανε και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία Δυο ήλιοι στον ουρανό σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σταμπουλόπουλου. Γνωστή θεατρική παράσταση στην οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι το έργο ''Η Πόρνη από Πάνω'' του Αντώνη Τσιπιανίτη.

Η ηθοποιός ήταν η πρωθιέρεια στην τελετή της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας το 1984 για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες και το 1988 για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ.

Κατερίνα Διδασκάλου: Οι γάμοι και τα παιδιά

Η Κατερίνα Διδασκάλου έμεινε στη Νέα Υόρκη για περίπου 10 χρόνια, παντρεύτηκε τον Γιώργο Βέη και απέκτησε δυο κόρες. Στη συνέχεια γύρισε στην Ελλάδα, όπου έκανε έναν δεύτερο γάμο και απέκτησε έναν γιο.

Με τα παιδιά της

Κατερίνα Διδασκάλου: Η σειρά Μαύρο Ρόδο και ο ρόλος της

Στην σειρά του Mega Μαύρο Ρόδο, η Κατερίνα Διδασκάλου θα ενσαρκωσει την Ηγουμένη Φιλαρέτη. Η σοφή γερόντισσα, με μία στοργική αγκαλιά για όλες τις μοναχές και για όσες πιστές αποζητούν τη συμβουλή της. Αυστηρή με τους κανόνες του μοναστηριού αλλά και με τη διαφύλαξη της ακίνητης περιουσίας του. Γαλούχησε την Ελισάβετ με τις αξίες του μοναχισμού και της εμφύσησε την αγάπη για τον Χριστό. Θα δώσει σκληρή και επίμονη μάχη για να την κρατήσει στο μοναστήρι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR