counter

Κατερίνα Διδασκάλου: Η “Μυρσίνη” αποκαλύπτει τι θα δούμε προσεχώς στις “Άγριες Μέλισσες”

Κατερίνα Διδασκάλου: Η “Μυρσίνη” αποκαλύπτει τι θα δούμε προσεχώς στις “Άγριες Μέλισσες”
Κατερίνα Διδασκάλου: Η “Μυρσίνη” αποκαλύπτει τι θα δούμε προσεχώς στις “Άγριες Μέλισσες”

Το ταλέντο αλλά και η ευγένεια είναι δύο στοιχεία που ξεχωρίζεις αμέσως στην Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός μοιράζει φέτος τον χρόνο της ανάμεσα σε τηλεόραση και θέατρο. Σε ένα από τα διαλείμματα της, μίλησε στη Σοφία Τσίρκα και στο περιοδικό «MYtv», μεταξύ άλλων, για όσα θα δούμε προσεχώς στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες»…

Θα δούμε πως η Μυρσίνη φιλάει τον Κυπραίο...
Είναι μία ενδιαφέρουσα τροπή. Η Μυρσίνη θα δείξει πολύ καλά στην πορεία ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο φιλάει τον Κυπραίο. Αυτό έχει ενδιαφέρον γιατί το θέμα είναι πώς γίνεται, με ποιον σκοπό, και πώς η Μυρσίνη το εξηγεί μέσα της και πώς στον ίδιο κάποια στιγμή. Και αυτό σημαίνει καλό κείμενο και σωστή πλοκή. Ας μείνουμε στο φιλί, αλλά τα υπόλοιπα έχουν το «ζουμί».

Θα συνεχίσει να ψάχνει τον πραγματικό δολοφόνο του Σέργιου;
Αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ να το κάνει. Όπως και όλες οι μητέρες δεν θα το έκαναν. Πόσο μάλλον εκείνη που τον είδε και έμαθε πως έφυγε από τα χέρια κάποιου.

Πως θα αντιδράσει στον αρραβώνα του Νικηφόρου με την Ασημίνα;
Πάρτε μία αληθινή ιστορία στη ζωή και δείτε τι κάνει ένας γονέας όταν έχει αντίρρηση στον σύντροφο του παιδιού του. Η Μυρσίνη ζει σε αυτή την εποχή με συγκεκριμένες αρχές και το ένστικτό της της φωνάζει πως οι τρεις αδελφές εμπλέκονται με τον θάνατο του πρώτου της γιου. Την αγριεύει ότι ακόμη ένας γιος της εμπλέκεται με μία από τις τρεις. Σκέφτεται διάφορα.Η Μυρσίνη είναι μία έξυπνη γυναίκα και όταν πλέον πάρει απόφαση ότι ο Νικηφόρος δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος χωρίς την Ασημίνα, θα αναλάβει να την κάνει και αυτή μία Σεβαστού.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR