counter

"Κατέβηκα στην πολιτική για να βολευτώ. Ήταν λάθος όπως έγινε!"

"Κατέβηκα στην πολιτική για να βολευτώ. Ήταν λάθος όπως έγινε!"
"Κατέβηκα στην πολιτική για να βολευτώ. Ήταν λάθος όπως έγινε!"

Βάνα Μπάρμπα

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην κάμερα της εκπομπής “FTHIS TV” μίλησε η Βάνα Μπάρμπα για την πρόσφατη υποψηφιότητά της με το ΛΑ.ΟΣ, τα λάθη στην προσωπική της ζωή και την επιλογή της να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της Φαίδρα – Θεοδώρα.

Η Βάνα, θυμήθηκε την εποχή της εφηβείας της και δήλωσε παιδί της επαρχίας. Η βόλτα της με την κάμερα της εκπομπής έγινε δίπλα στη θάλασσα και με την ηθοποιό να κάνει ποδήλατο, εξηγώντας: “Θεωρώ ότι τις δύσκολες εποχές πρέπει να ξαναγυρνάμε πάλι προς τα πίσω. Να γυρνάμε σε πράγματα απλά. Ένα περπάτημα με φίλους, ένα ηλιοβασίλεμα. Όλα αυτά δεν κοστίζουν χρήματα”.

Όσο για την πολιτική και την εμπλοκή της με αυτή, η ίδια ομολόγησε: “Δυστυχώς, έχουμε τελείως ανίκανους πολιτικούς. Άχρηστους! Είναι τρεις που αξίζουν και όλοι οι υπόλοιποι είναι για τον… Καιάδα. Η δική μου εμπλοκή έχει να κάνει με τη σκέψη του να βολευτώ. Συνήθως, εμείς οι άνθρωποι που είμαστε λίγο αναγνωρίσιμοι, επειδή ο κόσμος μας ξέρει, προσπαθούμε να εξαγοράσουμε τη φήμη μας. Θεωρώ πως ήταν λάθος έτσι όπως έγινε. Πήγα παρορμητικά. Θα μου πεις “αν είχες βγει τώρα και είχες μπει στη Βουλή, θα τα έλεγες αυτά;”. Πάλι θα έλεγα ότι ήταν προδοσία. Θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνουν 500 με 1000 ευρώ στον κάθε βουλευτή, το maximum. Τότε να δεις αν θα τρέχανε, τότε να δεις πόσοι από εμάς θα ήθελαν να εξαργυρώσουν τη φήμη τους με μία καρέκλα”.

Tέλος, η Βάνα Μπάρμπα δεν δίστασε να μιλήσει για τα λάθη που έχει κάνει στην προσωπική της ζωή: “Κάποια πράγματα θα τα άλλαζα. Είναι επιλογή να μεγαλώνω μόνη μου ένα παιδί, είμαι ίσως δειλή, ίσως δεν μπορούσα να μείνω σε μια σχέση. Γάμο δεν έκανα ποτέ και ούτε θα κάνω. Απ’ την άλλη, ποτέ μη λες ποτέ!”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR