counter

Kate Moss και Johnny Depp ξανά μαζί μετά από 16 χρόνια!

Kate Moss και Johnny Depp ξανά μαζί μετά από 16 χρόνια!
Kate Moss και Johnny Depp ξανά μαζί μετά από 16 χρόνια!

JOHNNY DEPP- KATE MOSS

Kate Moss- Johnny Depp και πάλι μαζί μετά από 16 ολόκληρα χρόνια!

Το θρυλικό ζευγάρι των '90s βρέθηκε ξανά μαζί για τις ανάγκες του νέου videoclip του διάσημου τραγουδιστή και πρώην μέλους των Beatles, Paul McCartney. Πρόκειται για το κλιπ του κομματιού "Queenie Eye", το οποίο, συμπτωματικά μιλάει για χωρισμό.

Είναι η πρώτη φορά, μετά το χωρισμό τους, το 1997, που η Kate Moss και ο Johnny Depp βρίσκονται στον ίδιο χώρο! Το τέλος της σχέσης τους ήταν πολύ οδυνηρό και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Kate Moss σε συνέντευξη της έκλαιγε για πολλά χρόνια μετά το χωρισμό τους, γιατί ο Johnny Depp ήταν από τους μοναδικούς άντρες που είχε εμπιστευτεί τόσο πολύ!

Ο ηθοποιός και το μοντέλο, που ήταν μαζί από το 1994 έως και το 1997, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω για λίγο τις διαφορές τους και να κάνουν επιτέλους μια κοινή εμφάνιση για χάρη του καλού  τους φίλου Paul McCartney.

Στο ίδιο clip, που γυρίστηκε στα θρυλικά Abbey Road Studios του Λονδίνου, πρωταγωνιστούν επίσης οι Meryl Streep, Tom Ford, Gary Barlow, Sean Penn, Lily Cole, Laura Bailey, James Corden και Chris Pine.

Δείτε το videoclip:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR