counter

Καρράς- Οικονομόπουλος- Φουρέιρα! Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες

Καρράς- Οικονομόπουλος- Φουρέιρα! Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες
Καρράς- Οικονομόπουλος- Φουρέιρα! Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες

Πρεμιέρα είχαν την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ελένη Φουρέιρα.

Οι τρεις τραγουδιστές βρέθηκαν στην πίστα του "Fever" και ξεσήκωσαν τους θαμώνες που δεν σταμάτησαν να τους πετάνε λουλούδια. Οι  Βασίλης Καρράς, Νίκος Οικονομόπουλος και Ελένη Φουρέιρα ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγαλύτερες  επιτυχίες τους.

Ο Βασίλης Καρράς και η Ελένη Φουρείρα τραγούδησαν μαζί το καινούργιο τους ντουέτο, με τίτλο "Πες το καθαρά" ενώ ο Νίκος Οικονομόπουλος, έχοντας στις αποσκευές του έναν ολοκαίνουριο δίσκο έδωσε τον καλύτερό του εαυτό επί πίστας.

Το πρόγραμμα άνοιξε η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια με την sexy εμφάνιση της και τον χορό της  προκάλεσε "πανικό". Η ολόσωμη κολλητή φόρμα με τον ένα ώμο και τα δεκάδες Swarovski έκανε την τραγουδίστρια να μοιάζει με star του εξωτερικού!

Το Highlight της βραδιάς είναι η στιγμή που εμφανίστηκε στην πίστα ο Βασίλης Καρράς. Οι θαυμαστές τους δεν σταμάτησαν να του πετάνε λουλούδια και να τραγουδάνε μαζί του τις μεγάλες του επιτυχίες. Ο  Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ελένη Φουρέιρα κέρδισαν το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού, αλλά και των επώνυμων φίλων τους που βρέθηκαν στην πρεμιέρα τους.

Ανάμεσά στους celebrities που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο είδαμε την Ναταλία Γερμανού με τον αγαπημένο της Μάνο Ιωάννου, την Σάσα Σταμάτη, την τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, τον Κώστα Κόκλα και φυσικά την αγαπημένη του Νίκου Οικονομόπουλου, Βίκυ Κάβουρα.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR