counter

Κάρμεν Ρουγγέρη: Η στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο - "Είμαι της πρόληψης πολύ και έκανα μια μαστογραφία"

Κάρμεν Ρουγγέρη: Η στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο - "Είμαι της πρόληψης πολύ και έκανα μια μαστογραφία"
Κάρμεν Ρουγγέρη: Η στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο - "Είμαι της πρόληψης πολύ και έκανα μια μαστογραφία"

Η Κάρμεν Ρουγγέρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της πριν από αρκετά χρόνια.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας ήταν ότι διαγνωστήκατε με καρκίνο;

Εγώ είμαι της πρόληψης πολύ και έκανα μια μαστογραφία. Δεν με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι κάτι συμβαίνει και άργησα να πάρω τα αποτελέσματα. Έλεγε μέσα ότι υπάρχει κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να ελεγχθεί με εγχείρηση.

Διαβάστε επίσης: Kάρμεν Pουγγέρη: Ο λόγος που δεν έχει κρατήσει επαφές με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Τα παρατάω όλα, τρέχω στη γιατρό και λέω: τι σημαίνει αυτό; Μου λέει: πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρέσουμε κάτι, υπάρχει κάτι ύποπτο, πότε μπορείτε να κάνουμε τη βιοψία; Και τώρα, της λέω. Το κάνει λοιπόν, ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας και αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος, αλλά δεν είχε προλάβει εξελιχθεί ευτυχώς.

Το προλάβαμε στην πολύ αρχή του και πήγαν όλα καλά. Μου λέει, μόνο, κάθε έξι μήνες θα κάνετε έλεγχο. Και το κάνω αυτό γιατί έτσι πρέπει, λέω σε όλο τον κόσμο να μην αναβάλλει τις εξετάσεις του.

Δεν κρύβετε την ηλικία σας, ποιο είναι το μυστικό της αστείρευτης ενέργειας που έχετε ως άνθρωπος;

Γιατί να την κρύψω; Είμαι 79 ετών και το λέω. Άλλωστε, αν φύγουμε από τη ζωή, θα μαθευτεί και δεν μου αρέσει να λένε μετά… «Α, είδες πόσο ήταν;». Η καλοσύνη της ψυχής είναι το μυστικό της ενέργειας μου και ότι συνέχεια θέλω να δημιουργώ νέα πράγματα. Να καταπιάνομαι με κάτι. Αν ήμουν μπροστά σε μία τηλεόραση όλη μέρα, θα είχα πεθάνει, δεν θα το άντεχα. Θέλω να δημιουργώ συνέχεια, αυτό μου δίνει ζωή.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR