counter

Κάρμεν Ρουγγέρη: Η αποκάλυψη για το “Δέκα λεπτά κήρυγμα” - “Έγινε μεγάλη φασαρία και τους είπα ότι θα φύγω”

Κάρμεν Ρουγγέρη: Η αποκάλυψη για το “Δέκα λεπτά κήρυγμα” - “Έγινε μεγάλη φασαρία και τους είπα ότι θα φύγω”
Κάρμεν Ρουγγέρη: Η αποκάλυψη για το “Δέκα λεπτά κήρυγμα” - “Έγινε μεγάλη φασαρία και τους είπα ότι θα φύγω”

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη.                                                                  

Η γνωστή ηθοποιός, διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς του Mega “Δέκα λεπτά κήρυγμα”.

«Για εμένα ήταν ένας σταθμός στην καριέρα μου αυτή η σειρά. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον ότι είχε να κάνει με τη νεολαία. Ήταν ένα από τα σενάρια που τα διάλεξα και μου βγήκε σε καλό. Περίμενα την επιτυχία της σειράς γιατί απευθυνόταν σε νεολαία, και τα παιδιά που έπαιζαν κέρδισαν το κοινό τους. Η Ντίνα Παντελέων που έγραψε τη σειρά ζούσε στο σπίτι της τα προβλήματα της νεολαίας.

Η Κικίτσα είναι ένας ρόλος που λάτρεψα. Δε δυσκολεύτηκα, μου πήγαινε πολύ αυτό που έκανα. Στην προσωπική μου ζωή δεν επεμβαίνω τόσο, αλλά τον χάρηκα πολύ αυτό το ρόλο. Δεν είχα καταλάβει ότι θα κάνει τόσο επιτυχία αυτός ο ρόλος. Έχει τύχει ως Κικίτσα να περπατάω σε ένα πάρκο, και τέσσερα αγοράκια με αγκάλιασαν και μου είπαν ότι θα ήθελαν μια γιαγιά σαν και εμένα. Η Κικίτσα ενδιαφερόταν πάρα πολύ, αλλά έχωνε τη μύτη της παντού.

Πήγαινα πολύ χαρούμενη στο γύρισμα, είχαμε πολύ ωραίο κλίμα. Αγαπούσα πολύ όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα τον Σάκη Μπουλά και την Αριέττα που γίναμε πολύ φίλες. Κάθε χρόνο που παίζει η σειρά κάνει νούμερα.

Είμαι φανατική αντικαπνίστρια και είχα δηλώσει από την αρχή ότι αν κάπνιζαν ως ρόλοι θα το σχολίαζα. Σε ένα επεισόδιο έπρεπε να καπνίσει και η Κικίτσα, και τους είπα ότι σε καμία περίπτωση δε θα το κάνω αυτό. Έγινε μεγάλη φασαρία γιατί επέμεναν να καπνίσω και τους είπα ότι φεύγω από το σίριαλ. Και τότε μου είπαν εντάξει κυρία Ρουγγέρη, ελάτε πίσω, δεν θα καπνίσετε. Η πιο χαρακτηριστική σκηνή ήταν όταν έψαχνα το μαχαίρι μου που υποτίθεται ότι το είχε πάρει ο Λεωνίδας. Εγώ ως νοικοκυρά είχα ονοματίσει όλα τα μαχαίρια μου.

Το “Δέκα λεπτά κήρυγμα” μου ανέβασε λίγο το κασέ. Κάθε χρόνο έπαιρνα και καλύτερα χρήματα», είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR