counter

Καρέ - καρέ ο τελικός του "Dancing with the stars"! Tα 10άρια, η αγωνία, η συγκίνηση και η ατυχία της Ντορέττας που παραλίγο να της κοστίσει τη νίκη (Videos)

Καρέ - καρέ ο τελικός του "Dancing with the stars"! Tα 10άρια, η αγωνία, η συγκίνηση και η ατυχία της Ντορέττας που παραλίγο να της κοστίσει τη νίκη (Videos)
Καρέ - καρέ ο τελικός του "Dancing with the stars"! Tα 10άρια, η αγωνία, η συγκίνηση και η ατυχία της Ντορέττας που παραλίγο να της κοστίσει τη νίκη (Videos)

Επιτροπή DWTS 3

Ο Ηλίας Βρεττός άνοιξε το χορό του μεγάλου τελικού του "Dancing with the stars". Μετά την εντυπωσιακή έναρξη του show με το χορευτικό της Ζέτας και του Νίκου Μουτσινά, ο Ηλίας Βρεττός βγήκε στο παρκέ και χόρεψε ένα quick step από το παρελθόν. Χορογραφία που είχε ξανακάνει σε παλιότερο live, αλλά θέλησε να ξεκινήσει δυναμικά την εμφάνισή του γι΄ αυτό και όπως είπε διάλεξε κάτι τόσο γρήγορο. Η βαθμολογία του 5, 9άρια. Σύνολο 45 βαθμοί.

Δείτε την πρώτη εμφάνιση του Ηλία Βρεττού.

Ακολούθησε η Λάουρα Νάργες, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Μαριάντα Πιερίδη με νέα χορογραφία. Δείτε τα χορευτικά τους και τις κριτικές από την επιτροπή.

Τη σκυτάλη πήρε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην πρώτη της εμφάνιση στον τελικό. Η χορογραφία που επέλεξε από το... παρελθόν είναι το αργεντίνικο τάγκο με το οποίο πήρε και το πρώτο της 10άρι. Οι κριτικές αποθεωτικές από την επιτροπή όπως και η βαθμολογία τους 5, 10άρια. Σύνολο 50 βαθμοί.

Όπως είπε και ο Φωκάς Ευαγγελινός ή Ντορέττα είναι ότι ωραιότερο έχει δει σε όλα τα Dancing με "ένα σώμα που γεννάει μουσική. Βλέπεις όλα τα μουσικά όργανα στο σώμα σου και το σώμα τα ακολουθεί".

Δείτε το video με την πρώτη εμφάνιση της Ντορέττας στον τελικό.

Ένα jive χωρίς εφέ αλλά με πολλά βήματα και άρτια τεχνική υποσχέθηκε ο Ηλίας Βρεττός στη δεύτερη χορογραφία του και το έκανε πράξη. Οι κριτές ενθουσιασμένοι από την εφμάνιση του, τη δυναμική του και την αρτιότητα της τεχνικής του, τον αντάμειψαν με 5, 10άρια. Σύνολο 50 βαθμοί.

Δείτε το video με την δεύτερη εμφάνιση του Ηλία Βρεττού.

Τρεις από τους παλιούς συμμετέχοντες πήραν τη σκυτάλη του χορού. Η Βάσια Τριφύλλη, η Κέλλυ Κελλεκίδου και ο Γιάννης Αϊβάζης που εμφανίστηκε με νέα χορογραφία. Η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε μόνο δύο ώρες πρόβα πριν ξεκινήσει το live γιατί ο παρτενέρ της έλειπε στο εξωτερικό αλλά όπως και οι υπόλοιποι τα κατάφερε περίφημα.

Δείτε τις εμφανίσεις των Βάσια Τριφύλλη,  Γιάννη Αϊβάζη και Κέλλυ Κελεκίδου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και στη δεύτερη χορογραφία εντυπωσίασε τους πέντε κριτές με την Κάτια Δανδουλάκη να υπογραμμίζει ότι η εμφάνισή της άγγιξε την τελειότητα. Η βαθμολογία της για το πολύ γρήγορo jive ήταν για δεύτερη φορά 5, 10αρια. Σύνολο 50 βαθμοί.




Στη σκηνή πριν τη μεγάλη μονομαχία Ντορέττας - Ηλία, στο ίδιο τραγούδι αλλά με διαφορετική χορογραφία, ανέβηκε η Βάνα Μπάρμπα και ο Νίκος Αναδιώτης με αλλαγμένο μαλλί "μοϊκάνα" και πολύ μαυρισμένος.

Δείτε τους.

Λίγο πριν βγουν στη σκηνή οι δύο φιναλίστ, εμφανίστηκαν οι τελευταίοι τρείς από τους αποχωρήσαντες. Ο Κώστας Κρομμύδας, η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Σπύρος Σούλης χόρεψαν για τελευταία φορά στη σκηνή του Dancing with the stars.

Δείτε το video με τις εμφανίσεις τους.

"Requiem for a dream"! Υπό τους ήχους της μουσικής του requiem η Ντορέττα και ο Ηλίας μονομάχησαν για την θέση του νικητή. Δυστυχώς για την Ντορέττα στον πιο καθοριστικό χορό του show είχε κάποιες ατυχίες με τα δεμένα υφάσματα στα χέρια. Αρχικά μπλέχτηκαν και στην πορεία δεν μπορούσαν να ξεμπλεχτούν αφού τους έφυγε και από το χέρια. Αυτό μέτρησε τόσο στα σχόλια των κριτών (Γκαλένα - Κωστάλας) όσο και στη βαθμολογία που τελικά έδωσαν. 5, 10άρια  για τον Ηλία Βρεττό. Σύνολο 50 βαθμοί. Κάτι που έκανε τον Ηλία να συγκινηθεί πολύ και να δακρύσει.

Η βαθμολογία για την Ντορέττα ήταν 9 από την Γκαλένα Βελίκοβα, 9 από τον Αλέξη Κωστάλα, 10 από την Κάτια Δανδουλάκη, 10 από τον Γιάννη Λάτσιο και 10 από τον Φωκά Ευαγγελινό. Σύνολο 48 βαθμοί.

Δείτε την τελευταία τους εμφάνιση στο Dancing with the stars.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR