counter

Kardashians: Οι πιο διάσημες καμπύλες ποζάρουν με τα bikini τους!

Kardashians: Οι πιο διάσημες καμπύλες ποζάρουν με τα bikini τους!
Kardashians: Οι πιο διάσημες καμπύλες ποζάρουν με τα bikini τους!

Είναι sexy, διάσημες και πάρα πολύ περήφανες για τις ζουμερές καμπύλες τους! Ο λόγος για τις πασίγνωστες αδελφές Kardashians, οι οποίες αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα γυναικών που με τον πληθωρικό σωματότυπό τους κατάφεραν να γοητεύσουν, να γίνουν δημοφιλείς και να αποκτήσουν πολλά, μα πάρα πολλά χρήματα.

Μετά το επιτυχημένο reality: «Keeping up with the Kardashians» η φήμη της celebrity οικογένειας απογειώθηκε και από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε να συγκεντρώνει όλα τα φλας πάνω της αλλά και να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τα ΜΜΕ, δημιουργώντας ένα τεράστιο brand name.

Τα μέλη λοιπόν της νεόπλουτης  οικογένειας, που αρχικά δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο της μόδας έγιναν πλέον fashion icons και πρότυπο για πολλές γυναίκες στον κόσμο.

Τα social media είναι η μεγάλη τους αδυναμία και συχνά τροφοδοτούν τους λογαριασμούς τους με αποκαλυπτικές φωτογραφίες και πιπεράτα σχόλια. Φυσικά, το καλοκαίρι οι πόζες τους με sexy μαγιο «βάζουν φωτιά» στο Internet και «σαρώνουν» τα like! Εμείς συγκεντρώσαμε ένα super καλοκαιρινό και απολαυστικό album με τις πιο διάσημες καμπύλες τους κόσμου στις πιο «καυτές» τους πόζες! Απολαύστε το!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR