counter

Καραβάτου - Μελέτη: Συναντήθηκαν και ξέσπασαν πάνω σε συνεργάτη, για τα... "Με σταύρωνε καθημερινά"

Καραβάτου - Μελέτη: Συναντήθηκαν και ξέσπασαν πάνω σε συνεργάτη, για τα... "Με σταύρωνε καθημερινά"
Καραβάτου - Μελέτη: Συναντήθηκαν και ξέσπασαν πάνω σε συνεργάτη, για τα... "Με σταύρωνε καθημερινά"

Καλίτσης

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Ελεονώρα Μελέτη συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη μέσα από την εκπομπή της και μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για όσα της έχει κάνει η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου το "Κους Κους".

Όλα είχαν ξεκινήσει όταν η Νάντια Μπουλέ μίλησε στον Θέμο για την επίθεση που έχει δεχθεί από πανελίστα ο οποίος στη συνέχεια της είπε ότι του έλεγαν να τα πει.... Τότε η Ελεονώρα ξέσπασε: ""Εγώ υπήρξα πρόσωπο όπου η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Alter και η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στον Alpha, επί τρία ολόκληρα χρόνια, όταν ήμουνα στο πρωινό του AΝΤ1, είχανε στην σκαλέτα τους καθημερινά, λες και ήμουν αρχισυντάκτης, το ήξερα! Από τις δυο και τέταρτο έως τις τρεις παρά είκοσι το σταύρωμα μου! Την σταύρωση μου! Κλασικά εικονογραφημένα και από τα δύο κανάλια. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Δεν θυμάμαι να ήρθε ποτέ κανένας και να μου είπε υπάρχει γραμμή από τον σταθμό για να σε τσακίζουν",

Ακολούθησε η αμηχανία της Κατερίνας Καραβάτου όταν πληροφορήθηκε το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη: "Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάει πάρα πολύ ανοιχτά και δε φοβάται τα λόγια της. Επίσης ο τρόπος που εκφράζεται είναι συγκεκριμένος. Τα λέει η κοπέλα. Το ένα είναι αυτό. Το άλλο είναι ότι πραγματικά είχαμε ασχοληθεί πολύ με την Ελεονώρα Μελέτη. Εγώ βέβαια δε θεωρώ ότι την σταυρώναμε αλλά όντως ασχοληθήκαμε με εκείνη στο Κους Κους. Όταν είχε βγει η Ελεονώρα Μελέτη ήταν όταν είχε φύγει η Μενεγάκη, ήταν η καινούργια παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ, υπήρχε πάρα πολύ θέμα γύρω από το πρόσωπό της." 

Για να επανέλθει η Ελεονώρα Μελέτη και να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά λέγοντας καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού: "Γιατί σοκαρίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου; Είναι αλήθεια δεν λέω κάτι που δεν είχε γίνει. Δεν είμαι τόσο χαζή να βγω δημόσια και να πω κάτι που δεν είχε γίνει. Υπήρχε πάντα ένα 45λεπτο αφιερωμένο στο τι έχω κάνει λάθος. Δεν ακουγόταν τίποτα θετικό, ακουγόταν μόνο το παραπάτημα. Είναι μια πραγματικότητα η οποία συνέβαινε και μάλιστα στη συγκεκριμένη εκπομπή είχα στείλει και εξώδικο και είχα απαγορεύσει να με παίζουνε. Διότι με είχανε παίξει με τόσο άσχημο και προσβλητικό τρόπο εξαιτίας μιας φωτογράφησης που είχα κάνει, και σε μια περίοδο που εγώ είχα σχέση, και η σχέση μου είχε μια οικογένεια, και είχαν ακουστεί τόσο άσχημοι χαρακτηρισμοί και έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου".

Μετά από όλα αυτά... Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στο κομμωτήριο του Πάνου Καλλίτση και όπως φαίνεται ξεκαθάρισαν τους λογαριασμούς τους με... ψαλίδια και φαλτσέτα.

Τη "νύφη" πλήρωσε ο καλός τους συνεργάτης, φίλος, προσωπικός make up artist - hair stylist και κουμπάρος της Ελεονώρας Μελέτη... Πάνος Καλλίτσης.

Σαν να μην τα είπαν ποτέ, σαν να μην απασχόλησαν οι δηλώσεις τους ποτέ διαδίκτυο και περιοδικά οι δύο παρουσιάστριες δείχνουν πολύ χαρούμενες και κάνουν αστεία με τον κομμωτή στο πνεύμα συμφιλίωσης των Χριστουγέννων.

Όπως δήλωσε με χιούμορ ο Πάνος Καλλίτσης: "Αυτές μέχρι και μουστάκι θα σε βάλουν να ξυρίσεις…".

Ο Πάνος Καλλίτσης είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης ομορφιάς πολλών ελληνίδων celebrities καθώς λένε πως η δουλειά του σε κάνει…. άλλο άνθρωπο. Προφανώς η συνάντησή τους στο κομμωτήριο του, τις έκανε... άλλες και αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Ο Πάνος Καλλίτσης κάθισε στη καρέκλα του κομμωτηρίου και οι καλές του φίλες και πελάτισσες Κατερίνα Καραβάτου και Ελεονώρα Μελέτη, ανέλαβαν να τον ανανεώσουν.

Ο Πάνος Καλλίτσης παρακολουθεί ανήμπορος τις δύο του πελάτισσες ευχόμενος να έχουν μάθει κάτι τόσα χρόνια που τις επιμελείται… Η Κατερίνα Καραβάτου κρατάει μία φαλτσέτα απελπιστικά κοντά στο μουστάκι του Πάνου Καλλίτση, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη κρατά μια τούφα από τα μαλλιά του στο ένα χέρι και στο άλλο ένα ψαλίδι σε απόσταση βολής. 

Με χιούμορ και συνδετικό κρίκο τον Πάνο Καλλίτση μια κόντρα έληξε πριν εκπνεύσει το 2013.

Να τους ευχηθούμε λοιπόν Καλή Χρονιά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR