counter

Κάποιος να με προσέχει: Πρεμιέρα για την παράσταση στο θέατρο Βεάκη! Ποιοι έδωσαν το παρών;

Κάποιος να με προσέχει: Πρεμιέρα για την παράσταση στο θέατρο Βεάκη! Ποιοι έδωσαν το παρών;
Κάποιος να με προσέχει: Πρεμιέρα για την παράσταση στο θέατρο Βεάκη! Ποιοι έδωσαν το παρών;

Το βράδυ της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του έργου “Κάποιος να με προσέχει” του Frank McGuinness σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου στο θέατρο Βεάκη.

Η παράσταση μετά την επιτυχία της προηγούμενης σεζόν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ανεβαίνει για δεύτερη χρόνια σε νέο χώρο και με μια αλλαγή στους πρωταγωνιστές.

Συγκεκριμένα, επί σκηνής βλέπουμε τους: Αντίνοο Αλμπάνη, Σωτήρη Σκάντζικα και Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης! Το ξέσπασμα του Αντίνoου Αλμπάνη για την φωτογραφία του με εσώρουχο που του "κατέβασε" το Instagram

Κάποιος να με προσέχει - Το έργο

Το έργο στρέφεται γύρω από τους τρεις Δυτικούς ομήρους που είναι έγκλειστοι σ' ένα κελί στο Λίβανο, υπό το άγρυπνο βλέμμα των τρομοκρατών - απαγωγέων τους. Η προσπάθειά τους ν' αντιμετωπίσουν τις κακουχίες και τη μόνιμη αγωνία του θανάτου εκδηλώνεται με δαιμονικό χιούμορ ή «παιχνίδια» διαφυγής. Μέσα από συγκρούσεις ή συναισθηματικές εξάρσεις, οι τρεις τους, θα δεθούν με ισχυρότερα δεσμά και από τις αλυσίδες που τους κρατούν. Το «Κάποιος να με προσέχει» διαδραματίζεται την εποχή που τρομοκράτες και επαναστατικές ομάδες έκαναν τυχαίες και αιφνίδιες απαγωγές. Ο Frank McGuinness περιγράφει τους μηχανισμούς που υιοθετούν οι τρεις άντρες για να αντέξουν την πλήξη του ατέρμονου εγκλωβισμού τους, υμνεί την αγάπη που ξεπερνά εθνικές ή θρησκευτικές διαφορές, φωτίζει τον τρόπο που ο καθένας συμπεριφέρεται σαν μητέρα και πατέρας μαζί για τους άλλους και δείχνει τη συνταραχτική πραγματικότητα όταν ο αναπόφευκτος χωρισμός θα έρθει.

Η πανανθρώπινη αυτή ιστορία των τριών ομήρων μιλά για τον φόβο και την ταυτότητα, διαλύει τα σύνορα των φύλων, διερευνά τις στρατηγικές επιβίωσης του ανθρώπου μέσα σε συνθήκες τρόμου και μας υπενθυμίζει πως είμαστε πιο δυνατοί όταν είμαστε ενωμένοι.

Το έργο ανήκει στην εποχή μας: Μια εποχή εξεγέρσεων, τρομοκρατίας αλλά και επαναπροσδιορισμού της ανδρικής συμπεριφοράς. Είναι μια ιστορία για κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι, αλλά μιλά για όσα έχουν όλοι οι άνθρωποι στην καρδιά τους.

Ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του “Κάποιος να με προσέχει”

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης “Κάποιος να με προσέχει” ήταν ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Χρήστος Κούτρας, η Θεοδώρα Σιάρκου, η Νταίζη Σεμπεκοπούλου, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και άλλοι.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR