counter

Κάποιες star χρειάζονται ενδυματολόγο... 24 ώρες το 24ωρο!

Κάποιες star χρειάζονται ενδυματολόγο... 24 ώρες το 24ωρο!
Κάποιες star χρειάζονται ενδυματολόγο... 24 ώρες το 24ωρο!

Τι να το κάνεις όταν θεωρείσαι sex symbol με τα πιο θελκτικά οπίσθια όταν το γούστο σου μπορεί να αγγίξει πάτο; Ο λόγος για την Jennifer Lopez που δικαίως θεωρείται από τις πιο hot λατίνες τραγουδίστριες και πιο περιζήτητες γυναίκες αλλά συχνά πυκνά μας δίνει τροφή να αναθεωρούμε για το γούστο και το στυλ της.

Στη σκηνή και στις δημόσιες εμφανίσεις της σε εκδηλώσεις και μεγάλα event εμφανίζεται σαν μεγάλη diva, απαστράπτουσα και καλοντυμένη. Δε θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο όμως και για τις εμφανίσεις της στην καθημερινότητα της και όταν αυτή επιμελείται μόνη της το στυλ της. Βλέπετε ο ενδυματολόγος της και το επιτελείο του δεν δύναται να βρίσκεται κοντά της 24 ώρες το 24ωρο για να μην εκτίθεται η ίδια με τις προσωπικές της επιλογές. 

Η Jennifer Lopez εθεάθη κατά τη διάρκεια που περπατούσε στους δρόμους του Los Angeles και πραγματικά καμιά από τις θαυμάστριες της δε ζήλεψε το στυλ της και συγκεκριμένα τα κακόγουστα παπούτσια της. Η εκρηκτική τραγουδίστρια φορούσε ένα σύνολο λευκό που την κολάκευε ιδιαίτερα. Όταν όμως το μάτι μας έφτασε στα παπούτσια της τα σχόλια ήταν μάλλον αποθαρρυντικά.

Τα peep toe ankle boots της Jennifer Lopez που δεν υπάρχουν λόγια για να τα περιγράψουμε είχαν μπιλάκια, κρόσια και χρώματα που θύμιζαν παπούτσια σούπερ ήρωα βγαλμένα από κινούμενα σχέδια. Τα μποτάκια δεν τόνιζαν καθόλου τα πόδια της και ακύρωναν ολόκληρο το σύνολο που μέχρι ένα σημείο ήταν αρεστό. H celebrity μας απέδειξε πως ίσως θα ήταν καλό να έχει έναν ενδυματολόγο 24 ώρες το 24ωρο ώστε να μη συγκαταλέγεται στη λίστα των πιο κακόγουστων star. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR