counter

"Κανένας από τους θαυμαστές μου, δεν μ' έχει ρωτήσει αν τα έχω με τον Άκη"

"Κανένας από τους θαυμαστές μου, δεν μ' έχει ρωτήσει αν τα έχω με τον Άκη"
"Κανένας από τους θαυμαστές μου, δεν μ' έχει ρωτήσει αν τα έχω με τον Άκη"

Demy

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτης ήταν η 20χρονη τραγουδίστρια Demy, το πραγματικό όνομα της οποία είνα Δήμητρα Παπαδέα. Φυσικά, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ερωτήσεις για την σχέση της με τον σεφ Άκη Πετρετζίκη, Αν και ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το δεσμό τους. Αντιθετως, υποστηρίζουν ότι είναι μόνο φίλοι.

Η Demy για άλλη μια φορά απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση, επιμένοντας ότι με τον Άκη δεν συμβαίνει τίποτα: "Όλο αυτό μου ήρθε απότομο... Και ενώ στην αρχή είχα αποφασίσει να απαντάω, γιατί έτσι ένιωθα ότι οφείλω στον κόσμο, πλέον δεν θέλω να ασχολούμαι. Εξάλλου, νομίζω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι' αυτό. Μιλάω συνέχεια με τους fans μου και κανείς δεν μ' έχει ρωτήσει ποτέ αν τα έχω με τον Άκη..."

Η γλυκιά Demy μίλησε, επίσης, για τις σπουδές της στη Νομική και την επιθυμία της να πάρει το τπυχίο της, την οικογένειά της, με την οποία μένει ακόμα μαζί, και τις παρατηρήσεις που της κάνουν, τα οικονομικά της που τα διαχεριίζεται μόνη της και τη γνωριμία της με την Άννα Βίσση, την οποία πάντα θαύμαζε!

Δείτε το video.

Δείτε τη φωτογραφία που αναδημοσίευσε η Demy στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, από τα παρασκήνια της εκπομπής.

Demy

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR