counter

Κανείς δεν τον έχει ενημερώσει για το "Master Chef"

Κανείς δεν τον έχει ενημερώσει για το "Master Chef"
Κανείς δεν τον έχει ενημερώσει για το "Master Chef"

Λευτέρης Λαζάρου

Καλεσμένος στο FTHIS TV, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε ο Λευτέρης Λαζάρου. Ο βραβευμένος chef μίλησε για το Master Chef και όχι μόνο...

Η δημοσιότητα στη ζωή μου

Για τα πράγματα που άλλαξαν στη ζωή του μετά την παρουσία του στο συγκεκριμένο μαγειρικό πρόγραμμα, ο ίδιος είπε: “Τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Και όταν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, όλα τα άλλα είναι πιο εύκολα. Δεν νομίζω η δημοσιότητα να άλλαξε τίποτα σε μένα, άλλωστε γνωστός ήμουν. Ίσως τώρα να έγινα και αγαπητός. Μπήκα μέσα στα σπίτια του κόσμου, στο σαλόνι, στην κουζίνα του… Όπου υπάρχει μια τηλεόραση, μπήκα και εγώ”.

“Για το Junior Master Chef είχα αναστολές”

Ο Λευτέρης Λαζάρου παραδέχτηκε πως είχε αναστολές μέχρι να αποδεχτεί την πρόταση για την Junior εκδοχή του Master Chef: “Για το Junior Master Chef είχα αναστολές. Κατ’ αρχήν είναι ένα παιχνίδι με παιδιά. Δεν είναι εύκολο σε ένα παιδί να πεις πως αυτό που έκανε δεν είναι ωραίο. Άρα χρειάζεται μια ειδική διαχείριση… Αυτό που εμπιστεύτηκα  και τελικά δέχτηκα ήταν το επιτελείο που με πλησίασε. Ήταν αυτοί οι άνθρωποι που το τρέξανε το project. Αφέθηκε πραγματικά στην ομάδα. Μας βοήθησε να έχουμε μια καλή εικόνα”.

Είχε άγχος, όμως, για αυτόν τον νέο ρόλο στη ζωή του; “Δεν είχα άγχος! Κατ’ αρχήν θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά τυχερό, επειδή ήμουν πολυφωτογραφημένος μέσα από τη δουλειά μου. Όχι ότι ήμουν εξοικιωμένος, αλλά σίγουρα δεν ένιωθα ότι έκανα κάτι ιδιαίτερο. Έκανα απλώς τη δουλειά μου, απλά μέσα από την τηλεόραση. Και αυτό βγήκε, ωραία και αυθόρμητα” δήλωσε ο ίδιος.

Ο νέος κύκλος του Master Chef

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για την εμπειρία του από τα γυρίσματα του νέου κύκλου του Master Chef που αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν:Ειλικρινά σου απαντώ πως ό,τι ξέρεις, γνωρίζω κι εγώ. Η Μαίρη είναι ένα φρέσκο κορίτσι και καλό! Ούτως ή άλλως, η δουλειά μας δεν είναι αυτή, είναι άλλη. Οπότε, κάθε φορά που ερχόταν μια συνεργάτιδα για την εκπομπή ή το κανάλι, για εμάς ήταν μια χαρά. Προσπαθούσαμε να τη βοηθήσουμε και να κυλήσει μια ωραία ομάδα. Για αυτό και με τις τρεις τα πήγαμε μια χαρά!”.

H ευαίσθητη πλευρά του

O Λευτέρης Λαζάρου, ακόμη, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις επισκέψεις που κάνει στους ξενώνες φιλοξενίας απόρων και για τη βοήθεια που τους προσφέρει: “Αυτό ξεκίνησε το 2004 που έφτασα σε αυτή τη γειτονιά (σ.σ. Το εστιατόριό του βρίσκεται κοντά στην πλατεία Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας). Φυσικά και από πιο πριν είχε τα δικά της προβλήματα αυτή η γειτονιά… Υπάρχουν κάποιοι ξενώνες φιλοξενίας. Κάποιος άνθρωπος με ενημέρωσε για αυτά και άρχισα να τους επισκέπτομαι. […] Βλέπεις καμένους ανθρώπους και μάλιστα νέα παιδιά. Τα περισσότερα είναι από επαρχία και δεν θυμόντουσαν καν από πού είναι. Τότε δεν είχαμε τα προβλήματα που έχουμε σήμερα, της ανεργίας λόγου χάρη. Είχαμε άλλα προβλήματα όμως, από ναρκωτικά, προβλήματα σε νέα παιδιά που δεν έβρισκαν κάτι χρήσιμο να τους τραβήξει. Τα περισσότερα ήταν παιδιά καταπιεσμένων γωνιών…”.

Το φαγητός και ο … έρωτας!

Τέλος, ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για το πώς συνδέεται το φαγητό και ο έρωτας.  Δείτε ποια πιάτα προτείνει για μεγαλύτερες ερωτικές απολαύσεις!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR