counter

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο "Άκης" από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο "Άκης" από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ
Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο "Άκης" από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η νέα ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι» με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς, όχι μόνο έγινε πρώτο trend στο Twitter, αλλά σημείωσε και διψήφια ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς και ο Γιάννης Σίντος, ο οποίος υποδύεται τον Χριστόφορο Στρατάκη. Ο Χριστόφορος Στρατάκης είναι ο αδελφός της Ευαγγελίας, ο άντρας που έμαθε να ζει στη σκιά των ανθρώπων και να υποχωρεί στην αυταρχική συμπεριφορά της αδελφής του. Αντιμέτωπος με τον θυμό και τη δειλία του, η ληστεία πολλαπλασιάζει τις ενοχές του.

Τον Γιάννη Σίντο, τον γνωρίσαμε ωστόσο ευρέως πολλά χρόνια πριν, σε ηλικία 15 ετών. Τότε συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί». Εκεί, υποδύθηκε τον "Άκη", με τον οποίο ήταν ερωτευμένη η Φίφη (Εύη Δαέλη).

Κάνε ότι κοιμάσαι - Υπόθεση

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας χαρισματικός καθηγητής λυκείου βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη Βικτωρία (Έμιλυ Κολιανδρή), μητέρα ενός μαθητή του, ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς. Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του Ευαγγελία (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του Νάσια (Γεωργία Μεσαρίτη) μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

Στο πλευρό του βρίσκεται μια «ασυνήθιστη» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., η Άννα (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), ο επίμονος προϊστάμενός της Κωνσταντίνος (Δημήτρης Καπετανάκος) και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο Ηλίας Βανδώρος (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR