counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Για ακόμα μια Κυριακή ο Χρήστος Κούτρας παρουσίασε τα τηλεοπτικά νέα της εβδομάδας  στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται».

Καλυτέρα δε γίνεται - Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Ο διευθυντής του FTHIS.GR ξεκίνησε σήμερα με το τηλεοπτικό μέλλον της Ζήνας Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια του Star έχει κάνει ήδη τρία ραντεβού και φαίνεται πως τη νέα σεζόν θα παραμείνει στο κανάλι με την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στον Alpha συνεχίζει την επόμενη σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς όπως είπε ο δημοσιογράφος ενεργοποιείται τo +1 στο συμβόλαιό της.

Και αυτή την Κυριακή ο Χρήστος Κούτρας είχε ένα κουίζ για το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως παρουσιάστρια επιτυχημένης εκπομπής χάνει έναν - έναν τους συνεργάτες από το πλευρό της. Ήδη έχουν αποχωρήσει αρκετοί από την ομάδα της και αναμένεται να φύγουν και άλλοι αφού δεν είναι ευχαριστημένοι.

Στη συνέχεια ο διευθυντής του FTHIS.GR ανέφερε πως την ερχόμενη σεζόν ο Γρήγορης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα δεν θα συνεχίσουν στον ΣΚΑΪ. Την Τρίτη έγινε ένα ολιγόλεπτο ραντεβού με ιθύνοντες του καναλιού και σε ήρεμο κλίμα όλοι μαζί αποφάσισαν να λήξουν τη συνεργασία τους. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, που βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας «Όλα Γκουντ», είναι πιθανό να συνεχίσει την ερχόμενη χρονιά στο ΣΚΑΪ, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας ακούγεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν άλλο σταθμό για να βρεθεί σε πάνελ πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Τέλος, ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε πως η Ευλαμπία Ρέβη παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε επίσης - Ευλαμπία Ρέβη – Σωτήρης Σκουλούδης: Παντρεύονται και αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα. 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR