counter

Καλυτέρα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλυτέρα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλυτέρα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Κυριακή σήμερα και ο Χρήστος Κούτρας εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha με την στήλη του με τα τηλεοπτικά νέα.

Ο διευθυντής του FTHIS.GR ανέφερε πως ίσως το Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα θα είναι το τελευταίο στο οποίο ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα βρίσκεται στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Χαμογέλα και πάλι”. Ο λόγος είναι η συμμετοχή του στο νέο παιχνίδι του Star “Asian Express”.

Μάλιστα, με τα έως τώρα δεδομένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και ούτε για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, επειδή μεσολαβούν πολλοί μήνες ο Χρήστος Κούτρας ανέφερε ότι αν δούμε κάτι άλλο θα είναι ανατροπή.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος είχε ένα κουίζ για το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως μια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής δεν είναι ικανοποιημένη ούτε η ίδια, ούτε το κανάλι της από τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της. Η εν λόγω κυρία προσπαθεί να είναι ψύχραιμη, αλλά πριν από 10 ημέρες έχασε την ψυχραιμία της και ξέσπασε στον ενδυματολόγο της και την βοηθό του.

Ακόμη, ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Φλόγα και Άνεμος», στην οποία θα πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα της υποκριτικής. Ο λόγος για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, η Θέμις Μπαζάκα, Δημήτρης Κατραλειφός κλπ.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR