counter

Καλυτέρα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλυτέρα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλυτέρα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Κυριακή σήμερα και ο Χρήστος Κούτρας εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha με την στήλη του με τα τηλεοπτικά νέα.

Ο διευθυντής του FTHIS.GR είχε αυτή τη φορά δυο κουίζ για το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι στέλεχος καναλιού είναι έξαλλο αυτό το διάστημα και ο λόγος είναι ότι μία εκπομπή που την είχε εγκρίνει και την στηρίζει εδώ και καιρό, δεν πηγαίνει τόσο καλά σε νούμερα ενώ μία άλλη που δεν είχε πιστέψει τόσο, διαγράφει καλύτερη πορεία με αποτέλεσμα κάθε πρωί που βλέπει το ραβασάκι με τα νούμερα τηλεθέασης να μην μένει ευχαριστημένο.

Το δεύτερο κουίζ του Χρήστου Κούτρα έχει σχέση με μία παρουσιάστρια που δεν θέλει να βλέπει το τελευταίο διάστημα συνεργάτη της γιατί θεωρεί ότι αισθάνεται «κεντρικός παρουσιαστής» και έχει διαφορετική συμπεριφορά από ότι πριν.

Μάλιστα, τόνισε ότι αυτό έχει να κάνει με τις καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει με την διοίκηση του σταθμού που εργάζεται.

Τέλος, η ίδια η Ναταλία Γερμανού διάβασε στον αέρα το κουίζ από το blog του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Youfly που αφορά συμπαρουσιάστρια εκπομπής που του χρόνου φαίνεται ότι θα είναι κεντρική παρουσιάστρια καθώς “κλάδεψε” όπως είπε και την κεντρική και όλο το πάνελ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα τα τηλεοπτικά νέα που παρουσίασε ο Χρήστος Κούτρας στο «Καλύτερα δε γίνεται»:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR