counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Για άλλη μια Κυριακή ο Χρήστος Κούτρας εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha με την στήλη του με τα τηλεοπτικά νέα.

Ο διευθυντής του FTHIS.GR και σήμερα είχε δυο κουίζ για το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως γυναίκα στέλεχος καναλιού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τα προγράμματα και τα πρόσωπα του σταθμού και θέλει να κάνει ριζικές αλλαγές. Μάλιστα, η ατάκα που λέει συνεχώς στους διαδρόμους του καναλιού είναι: «Πονάει χέρι… κόβουμε και τα δύο».

Το δεύτερο κουίζ έχει σχέση με έναν άνδρα, που είναι ισχυρό στέλεχος καναλιού. Ο συγκεκριμένος άνδρας δεν βρήκε τα πράγματα στον σταθμό όπως τα περίμενε και συνεχώς θέλει να κάνει επίδειξη ισχύος και για αυτό διαπληκτίζεται με άλλα στελέχη. Μάλιστα, την προηγουμένη εβδομάδα πιάστηκε στα χέρια με γνωστό παραγωγό.

Ο Χρήστος Κούτραςεπίσης, αποκάλυψε πως η Φαίη Mαυραγάνη έχει κάποια θέματα εσωτερικά με το Open και φαίνεται πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο της με το κανάλι που λήγει τον Ιούνιο του 2022. Ήδη η δημοσιογράφος βολιδοσκοπείται από πολλά κανάλια και σίγουρα θα την δούμε κάπου αλλού τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν.

Τέλος, ο διευθυντής του FTHIS.GR ανέφερε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το «Μαματσίτα» του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1 και ο ηθοποιός θα έχει δίπλα του την Έλενα Τσαβαλιά, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Κώστα Σόμμερ, την Τάνια Τρύπη, τον Γιάννη Καπετάνιο και τον Γιώργο Κοντοπόδη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR