counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Ο Χρήστος Κούτρας γι' ακόμη μια Κυριακή παρουσίασε μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», τα τηλεοπτικά νέα.

Ο διευθυντής του FTHIS.GR ανέφερε πως Αργύρης Πανταζάρας θα μπει από 3 Μαρτίου στη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός” και θα υποδυθεί τον “Γεράσιμο Χριστογιάννη” και θα είναι ο νέος υπαστυνόμος στο τμήμα. Ο ηθοποιός θα αναλάβει έναν ρόλο –“κλειδί” και θα είναι στο πλευρό του Δημήτρη Ήμελλου.

Ακόμη, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στον “Σασμό” “εισβάλει” και ο ηθοποιός Θάνος Μπίρκος που θα υποδυθεί τον “Τόλη Χρηστάκη” που θα είναι ισοβίτης και συγκρατούμενος του “Αστέρη”.

Επιπλέον ο Χρήστος Κούτρας, παρουσίασε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha «Τα νεοκλασικά». Μια από τις ιστορίες που θα δούμε είναι «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη και σενάριο Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά. Οι πρωταγωνιστές θα είναι η Φαίη Ξυλά, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ευαγγελία Συριόπουλου, ο Αντώνης Κρόμπας, η Ζωή Ναλμπάντη και θα κάνει ένα πέρασμα ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ σε παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί με πρωταγωνίστρια την Μαρία Ναυπλιώτου. Στις αυτοτελείς ιστορίες που θα δούμε θα παίξουν μεταξύ άλλων, ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Βασιλική Τρουφάκου κ.α.

Τέλος ο Χρήστος Κούτρας είπε πως ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου πιθανόν να βγαλουν από το συρτάρι τους την κωμωδία “Μοδίστρες” που θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα τα τηλεοπτικά νέα που παρουσίασε ο Χρήστος Κούτρας στο «Καλύτερα δε γίνεται».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR