counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Γι’ ακόμη μια Κυριακή ο Χρήστος Κούτρας παρουσίασε μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», τα τηλεοπτικά νέα.

Ο διευθυντής του FTHIS.GR ανέφερε πως η Χάρις Αλεξίου είναι πολύ κοντά στο να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή, που πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα την καλή μουσική.

Ακόμη, ο δημοσιογράφος μίλησε για sequel της σειράς “Το Νησί”. Η Βικτόρια Χίσλοπ κάνει συζητήσεις με την ΕΡΤ για να δούμε τη συνέχεια της ιστορίας, που είχαμε παρακολουθήσει πριν από 12 χρόνια στο Mega. Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, σχεδόν σίγουρος είναι ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Στέλιος Μάινας, η Μαρία Πρωτόπαπα και ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Επιπλέον ο Χρήστος Κούτρας, ανέφερε πως η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν να αναχώρησει χθες για τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο για προσωπικούς λόγους ζήτησε να παραμείνει κι άλλο στην Ελλάδα. Έτσι το ταξίδι της για το Survivor μεταφέρθηκε για μέσα στην εβδομάδα.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε πως η αρχική πρόταση του ΣΚΑΙ ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά να μπουν ως ζευγάρι στο Survivor.

Τέλος, έγινε λόγος για την επιστροφή του Νίκου Κοκλώνη με ένα νέο μουσικό show.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα τα τηλεοπτικά νέα που παρουσίασε ο Χρήστος Κούτρας στο «Καλύτερα δε γίνεται».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR