counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα- Ποια γνωστή Ελληνίδα μετά τον πρόσφατο χωρισμό από τον σύζυγό της έκανε νέα σχέση;

Τα lifestyle νέα παρουσίασε γι΄ακόμη μια Κυριακή στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται»  ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Δείτε επίσης - Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα νέα της showbiz από τον Χρήστο Κούτρα

Ο Χρήστος Κούτρας και η ομάδα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» αφού αναφέρθηκαν στη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Λιανός στην εφημερίδα “RealLife” και στην εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη, σχολίασαν την πρεμιέρα του “Survivor All Star” και αποκάλυψαν πως χωρίστηκαν οι ομάδες.

Στη συνέχεια ο διευθυντής του FTHIS.GR παρουσίασε φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη σε ηλικία 19 ετών και από την περίοδο που έκανε τη στρατιωτική του θητεία.

Ακόμη, ο δημοσιογράφος παρουσίασε και διάφορα θέματα από το εξωτερικό, όπως ότι η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.

Ο Χρήστος Κούτρας είχε και σήμερα ένα κουίζ για το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα ανέφερε πως γνωστή Ελληνίδα που εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση και ανακοινώθηκε ο χωρισμός της το 2022, έχει καινούργιο σύντροφο.

Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Κούτρας στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται” στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR