counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα – Βαφτίσια, εγκυμοσύνες(;) και…reunion

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα – Βαφτίσια, εγκυμοσύνες(;) και…reunion
Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα – Βαφτίσια, εγκυμοσύνες(;) και…reunion

Τα lifestyle νέα της εβδομάδας παρουσίασε στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Τα νέα της showbiz από τον Χρήστο Κούτρα

Ο διευθυντής του FTHIS.GR αρχικά αναφέρθηκε στην είδηση που θέλει τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ιωάννα Σαρρή να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι σύμφωνα με αποκλειστικό του ρεπορτάζ δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο αλλά δεν συγκατοικεί καν και δεν είναι στο άμεσο πρόγραμμά τους.

Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι αν η Ιωάννα Σαρρή ήταν έγκυος ο ίδιος θα το είχε ανακοινώσει μέσα από τα καθιερωμένα του κουίζ!

Δείτε επίσης - Κώστας Σόμμερ- Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οι δηλώσεις μετά τη βάφτιση του γιους τους- Έτσι απάντησαν για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κούτρας μίλησε για τον Κώστα Σόμμερ και την Βαλεντίνη Παπαδάκη που βάφτισαν στο Καβούρι, το μεσημέρι του Σαββάτου τον γιο τους δίνοντάς του το όνομά του Ιάσωνας.

Παράλληλα, ο διευθυντής του FTHIS.GR δεν θα μπορούσε να αφήσει το κοινό του χωρίς το καθιερωμένο κουίζ που τόσο έχει απασχολήσει και λατρευτεί.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι μία κοπέλα που είναι σε πάνελ καθημερινής εκπομπής λέει συνέχεια στους διαδρόμους ότι είναι πιο ικανή από την κεντρική παρουσιάστρια, ότι μιλάει πιο πολύ και ότι θα της άξιζε να είναι η ίδια η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής.

Τέλος, ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνάντηση του Απόστολου Γκλέτσου και της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους 24 χρόνια μετά την σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Κούτρας στην εκπομπήΚαλύτερα δε γίνεται” στο παρακάτω βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR